Wednesday, 3 February 2016

Siap Edit Template Tiga Blog!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Helooo everyone! Hihii. Hari ni baru berkesempatan nak update template yg dah siap ni. Ada tiga kesemuanya. Alhamdulillah. Offer edit blog RM5 masih berlangsung ok! Sah sampai 15 Februari ni sahaja tauu. Lepas tu balik ke harga asal iaitu RM15. Kalau berminat boleh hubungi/ wasap aku di 019-6373 924 dan kalian boleh baca terma syarat kat bahagian TEMPAHAN okay.

Tema: Gold dan white. Najwa minta ada snow, star and gold colour. Warna tambahan adalah black, grey. Atas permintaan Najwa, kat bahagian header aku letak snowman. Hihi. Uols boleh laa fefeling let it goooo~~ let it go~~~~ bila masuk blog Najwa ni hihiii.



Watermark Najwa:



Tema: Garden and main colour merah, hijau dan cream, simple. Atas permintaan kat footer tu diletakkan rumput. Hihi. Lepas template ni siap aku pulak Jelly tengok kombinasi warna blog ni. Lawa pulak tauuu! Okay tak header tu? 

Watermark:

Tema: Cute,simple and tuan blog ni [Umie] menyerahkan 100% design kepada aku. Dia cuma kata letak kaler biru sikit. So aku matching kan dgn kaler pink. And I dont want the blue and the pink is too typical so I decide to use that kind of pink and blue hehee. Bila customer letak 100% kat kita ni dupdapdupdap laa jugak cari idea hehhee. Nasib baik Iols tunjuk sekali je terus Umie kata okay. Waahh best betul berurusan dgn Umie ni!

Watermark Umie:


Akan datang InShaaAllah aku open lagi pencarian sorang blogger bertuah untuk aku edit blog dia! Tunggu jelaaa tatau kapan tarikhnyaa hehehe. Harap kalian berpuas hati dgn hasil tangan aku yang tak seberapa ni. Segala kekurangan dalam design aku mintak maap okay. Aku masih belajar bab bab macam ni. InShaaAllah akan terus diperbaiki di masa akan datang :)

Taataaaaaaa!



11 comments:

  1. Cantiknyaa rai, plus yang bawah tu combination colour dia cute Sgt !

    ReplyDelete
  2. cantikkk betoll ! hihii. kipidapp kak rraii. ^^

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Rrai.. memang puas hati dengan hasil kerja Rrai..hehe
    keep it up and thumb up .. >_^

    ReplyDelete
  4. cantik... cute je yg biru tu.. :)

    ReplyDelete
  5. yg second tu cantik gilaaaa T_T

    ReplyDelete
  6. wow...cantik la....keladi pun nak minta edit blog juga.....jap...ya...saya washapp

    ReplyDelete
  7. hye... nak tanya ada amik tempahan edit blog lagi ke?

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.