Follow Us @soratemplates

Sunday, 7 February 2016

Sedang cari tukang doodle untuk gambar header coming soon


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Helo everyone! Semoga sihat belaka dan sentiasa dilindungi hendaknya. Based on tajuk, yaa, aku sedang cari individu yang buat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan sebab aku rasa macam nak tukar muka aku yang tak semegah mana kat header tu kepada doodle. Kahkah. Percayalah, itu muka tipu je mana ada Rrai putih dan ploles gitu. But everytime I told myself cenggitu, jauh lubuk hati mesti ada suara kata, "dah nama pun gambar dekat header Rrai. mana ada orang suka nak tepek muka dia tengah peluh berminyak dan terserlah jerawat mekar seketul. ada?"

Tapi kalau letak doodle lagi comel kan? Alaa tapi Rrai ni kedekut. Bila google majoriti mahal harganya. Bawah sepuluh hinggit ada tak? Kahkahh. Tapi proses buat doodle bkn senang I know that. Sbb tu laa ada yang mahal.

Kalau uols tahu sesiapa yang uols pernah order ke kenal ke open tempahan doodle, kasi tahu saya yaa? Atau uols sendiri yang buat ke. Drop your komen. Actually ini masih dalam perkiraan lagi. Kalau rajin InShaaAllah laa aku tempah. Sbb aku pun berbelah bahagi ni. Kalau baik tinggalkan laa harga sekali. Heheh

Tataaa!







11 comments:

  1. Cuba tnya Ecah..Agaknya dia ada buat..
    apple-crunchh.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. nak tukar kepada doodle pulak ye. tapi busyra tak tau la spa yg pakar bahagian doodle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa. sy pun kurang tahu bab macam ni. hehe

      Delete
  3. Leya penah tempah doodle dekat kak diya. 5ringgit je full body. Fardiyah.blogspot.com/ leya pun ingat nak tempah doodle lagi. Tangan ni dah gatal nak edit blog lagi. Hahahhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. murahnyaa leya. akak dah tgk semalam. tu laa ingat nk order kat dia je. sbb comel sangat semua doodle dia!

      Delete
  4. Tanya kak moi!!!! http://myraazraff.blogspot.my/ tak silap hehehehe she's a doodler. Tp tak sure dia bukak ke tak hehe

    ReplyDelete
  5. suka tengok kak Dayang Deno punya doodle, comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaa kak deno! haha doodle dia mmg comel comel sangattt semuanyaaa

      Delete
  6. hai... mai2 tempah doodle dari saya :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.