Follow Us @soratemplates

Sunday, 21 February 2016

Saya Kembali !


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Holaa everyone! I'm back!! Hihii. Eleyh baru beberapa hari je tak berupdate sebenarnya. Eh tapi 'beberapa hari' tu pun lama lettuwww kan kan.

My parents went to KL for three days. Dan sudah tentu lah aku yang jaga rumah jada adik jaga kucing, bagi adik makan, goreng nugget dia, buat air dia, masak nasik goreng, bagi kucing makan, blablabla. Jumaat kelmarin rumah atok ada kenduri. Lagi lah aku tak bukak laptop. *kengkonon nak kata diri sendiri rajin laa ni* Heheh. Tapi dalam pada tak bukak laptop kengkonon busy tu sempat jugak aku ber-deadpool semalam dengan Gedik. Sempat jugak minum kopi latte hipster dekat tepi pantai yang tak berapa nak pantai kat batu pahat tu. Worth watch weyh cerita tu! Serious talk. Gedik ketawa kemain banyak kali masa dalam wayang tu. Jadi siapa belum tonton sila laa tonton yaa. Hehe

Ni baru nak proceed mana kerja edit yang tertangguh. Tataa!








6 comments:

  1. patut la sunyi je blog. haha welcome back !

    ReplyDelete
  2. selamat kembali !!!

    wahh moga dapat beri manfaat kepada semua

    Last Dayy !! Jom vote blog acik di MSMW 2016 : Cara mengundi di sini

    ReplyDelete
  3. hm ure back hm org dah penat ngumpat dlm entry org baru dia nk muncul hmm

    ReplyDelete
  4. hehe..biasalah tu..org pompuan hihi rajin Rrai

    ReplyDelete
  5. bestnya dalam senyap2 blog dapat jenjlan...welcome back rrai...:)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.