Wednesday, 3 February 2016

MASK GOLD 24K yang super best!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Here another product review from me! MASK GOLD 24K. Yang semestinya sudahku stalk untuk jangkamasa yang lama sebelum membeli dan jugak menjualnya hehhee. Produk ni aku jual jugak. Tapi jual jual pun aku juga pengguna mask ni. Nak tau best ke tak? Baca entry ni sampai habis k hehe.

Ini laa mask tu. Original okay. Hihi. Pernah tak cuba mask shiseido ataupun mask egg peel off atau mask jenama lain? Mask gold 24k ni sama je macam tuu pakainya. Ada customer tanya aku, macam mana nak pakai mask ni? Senang je sayang sayang sekalian. Kalau rajin, cuci muka dulu sebelum pakai mask ni. Kadang kalau aku malas aku bedal je terus sapu hehee. Keringkan muka. Lepas tuu sapu kat muka anda, jangan nipis sangat jangan tebal sangat tau. Kalau tebal sgt/ banyak sgt nnti dia meleleh pulak kena baju uols. Kalau nipis sgt susah pulak uols nak tarik nanti. Jadi sedang-sedang jelaa yee. Tunggu dia kering, lepas tu cabut! Serius tak sakit pun tauu. I swearrrr youuuu. Hihii. Boleh pakai 2 3 kali seminggu. 


Mask ni bertutup tauu so jangan risau kualiti product dijamin.


 Ni testimoni I okay. Aku takde lah menghadapi masalah whitehead atau blackhead yang banyak. Tp takde laa nak kata takde langsung. Ada je. Cuma tak kritikal sgt. Tp kalau dah sekian lama tak bermasker muka, haa ambik kauu. Besar gabak tuuu keluar! Aku pun terkejut tengok. Saja aku nak tunjuk part beso gabak tu kat korang ehehehheee. Lepas pakai mask ni rasa best jeee mukaaa tauu. Very suitable for me and I totally recommend this one!


Nak tahu apa keistimewaan mask ni? Tengok gambar kat bawah.


Tak rugi pun kalau uols try mask ni tauu. Plus, bekas dia besar tauuu! Sangat banyak isi dia dan boleh tahan lama.  Tekstur mask ni pulak ada kandungan gold dan cantik gilaa! Heheh. Aku suka tgk masa sapu kat muka. Sparkling giteww.

Korang boleh dapatkan mask tuu from me. Boleh hubungi aku di 019-6373 924

Siapa dah pernah cuba mask gold ni? Tepuk tangan sikit! Hehehee

Taaataaa!





3 comments:

  1. Wahhhh..wawa ade jugak black head ni tapi tak tahu pakai produk ape yg boleh hilangkan black head ni. Boleh try ni! Hehe

    ReplyDelete
  2. murah n mcm best je ni. Boleh cuba.=)

    ReplyDelete
  3. tak pernah try lagi produk ni...
    tapi biasa tengok...hehehehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.