Lama tak bukak blog nampak? Mana pergi?


Hai blogger! Fuhh~ Iols rasa bagai lama benar tak update belog ni. Aku bukak dashboard, tapi aku tak pandang pada bajuwarnacoklat ni sbb tiap kali aku bukak, aku hadap blog testing untuk edit template customer je. Jadi maaplah bagi sesiapa yang tinggal jejak tu yang aku tak terjah balik. Last update 26hb. Hoho lama tu.

Alhamdulillah siap pun tempahan template even laptop ni asyik hang je. Mentang Gedik masuk hospital, kau pun nak jugak. Gedik keluar hospital, pulak dah kau sihat balik. Eh mengada laptop aku ni. Btw Gedik dah keluar hospital yeayyy yeayyy! Hehehe. Dan aku buat keputusan sempena berita baik ni aku nak panjang tempoh offer untuk edit blog RM5 sampai 15hb February iaitu birthday Gedik! Patutnya harini tamat offer. Tapi sebab gua happy maka gua tambah lagi jangkamasa. Siapa yang nak edit blog dgn harga RM5 boleh lah wasap aku di 019-6373924. Sebarang terma dan syarat kalian boleh baca di SINI okay.

Mana yang request tuto tu InShaaAllah kejap lagi aku update yaa. Tataaa!









4 comments:

  1. semoga rezeki rrai sentiasa dimurahkanNya...^_^

    ReplyDelete
  2. semoga d murahkan rezeki rrai :)

    ReplyDelete
  3. murah..semoga dimurahkan rezeki ....

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.