Wednesday, 24 February 2016

Header Baru Blog!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Finally! Siap jugak header untuk blog ni. *tepuk tangan sikit* hehehee. Header baru ni siap dengan doodle. Iols enggak mahu lagi tepek muka sendiri dekat header. Sebab tiap kali aku bukak blog aku mesti kata, eleyh muka kau takde ah ploles gini. Eleyh muka kau bukan hitam ke? Eleyh muka kau kan ada jerawat semalam tumbuh? KAHHKAHH. Fake. Eh tapi kalau dah nama dekat header opkos laa nak letak yang molek molek gitu kan? Takkan aku nak letak gambar muka aku pakai bedak sejuk flower kot? Takpelah Rrai. Usah bahaskan lagi sebab aku dah pun tukar header ni ha. Kalian rasa? Okay tak?

Ni header lama:
Ni header baru: 
Doodle tu aku tempah. Header ni height dia besar sikit. Kau bukak je blog aku maka terpampanglah header aku sebesar gabak tu hahaha. Entah laa aku jenis yg tak berkenan header cenonet molek kecik ni. *Rrai tamak space* HAHAHAHA

Header ni simple je. Doodle dgn words jee pun. Kacang je nih semua boleh buat kan kan. Tapi yelah order doodle nye dah lama siap. Nak buat nak pasang tu yg asyik tertangguh je. Lepas ni korang jangan risau lah ye takde muka aku dah kat header. Hehekk. Tgk doodle tu anggap jek laa muka aku comel gitu *perasan*

Dekat doodle tu sengaja letak watermark words. Itu dulu Kak Dysha yang ajar. Sbb aku pernah tempah kat dia header yg siap dgn doodle. Lepastu kat doodle tu dia letak nama aku kecik jeee jadi watermark betul2 sama mcm kat atas tu, iaitu kat bahagian tepi kepala. Hehe. Kak Dysha kata kalau tak nanti orang boleh curi doodle tu. Yelaaa kita tempah official doodle tu untuk kita, alih2 ada orang guna. Baik kita takyah tempah dan guna freebies je kan? Dah hilang special kat situ.

Oh btw nama aku tu saja je aku buat sebesar alam. Nak bagi korang ingat. KEHKEHH. *gurau*

K tataaa!

11 comments:

  1. Aduhhh lepas ni tak ley tgok dh laa muka rrai yang flawless tu ^^

    ReplyDelete
  2. untungnya orang pandai design ni ^^

    ReplyDelete
  3. sungguh besar namamu di header itu rrai...memang ku akan ingat selalu..hahahhahahha

    btw nice!

    ReplyDelete
  4. ya allah comelnyaaaaaaaaaaaaaaaa.

    ReplyDelete
  5. alahh sis rrai lawa tauu ^^ abaikan lah orang semua tu.. btw doodle tu comel sangat :))

    ReplyDelete
  6. salam rrai amek buka nanmpak teruih besar gedabak! tapi cumil!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.