Saturday, 13 February 2016

GIVEAWAY BIRTHDAY WISHES TO ME AND BLOGLIST 2016 by Noor Akma



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Entry kali ini akan digantungkan belon belon warna warni dan turut disajikan kek kek pelbagai perisa! Kenapa? Because someone's birthday is coming soon!!! Siapa? Kak Noor Akma, pemilik blog http://huhahuhajerr.blogspot.my/ . I ada kek coklat, kek strawberry, kek lemon, kek rambutan ni haa. [based on picture gif] Air jee takde ni haa sebab nak mintak Kak Akma belanja Stabak ke kannn HEHEHHEEE.

   

Malah, disebabkan aku berkawan baik dengan Doraemon dan Hello Kitty, I siap mintak dia buatkan Kek Tiramissyou dan Kek Cheese leleh. Hihikk. Hello Kitty dgn Doraemon kirim salam kat Akak and they said, HAPPY BIRTHDAY KAK AKMA!

 
Tapi biasalah, bila kawan dengan banyak kartun ni, semua nak sponsor kek lah kengkonon bila aku survey kek tadi. Time time ni lah nak tunjuk bakat memasing. Tu kek strawberry tiga tingkat bawah ni tu, Misae mak ShinChan yang bikin lepas tiga kali ShinChan bedal kek dia buat kat dapo. Aku dah kata takyah susah susah tapi dia kata, dia nak jugak buat sebab ni birthday Kak Akma. Ecehhh
 
Nah belon belon cinta untuk Akak. Heheheh.

 










 



Akhir kata penutup bicara,
SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KAK NOOR AKMA.
MOGA TERUS SUKSES DAN SEJAHTERA!

Uols yang belum join tu, join cepat tau! Karang Elsah datang rumah ketuk pintu aku tatauuuuu. Hehehe

Tataa!









3 comments:

  1. wow lawaaa good luck rrai ^^ semoga ada rezeki mng ga ni :D

    ReplyDelete
  2. Terbaik la.. suka je tengok..

    Blogwalking daripada segmen yang sama.. :)
    Good Luck and Fighting!!

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/02/giveaway-birthday-wishes-to-me-and.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.