Thursday, 25 February 2016

Freebies Brushes Part 1


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Semua picture di bawah adalah dalam bentuk png, iaitu transparent. Siapa nak guna sila lahh yee ambil jangan malu jangan segan. Boleh guna kat header dan juga dijadikan watermark. Lagi lawa kalau background korang cerah kalau nak letak brushes jenis camni kat header. Sbb nnti tak nampak dia punya kelawaan tu hehee apa punya ayat laa aku ni.










Good night!

9 comments:

  1. camne lah nak wat watermark ni...
    xcantik macam orang lain buat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee letak je words kat brushes tu.. simple dan senang:)

      Delete
  2. salam rrai cantik akak selalu nak cari yang macam ni tak tak reti nak buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau nk tempah kt kite pun bole kak.. hehee. tp akak guna brushes ni pun okay dah..

      Delete
  3. kawaiiii~~~ aqma amik satu yeee

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.