Tuesday, 23 February 2016

Cipta warna palette anda sendiri!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


COLORS

выдувай

by Zlaika

FFB7BE

HEX

255,183,190

RGB

1

LOVE

5

VIEWS

0

FAVORITES

0

COMMENTS

Candle Wax

FFF4B7

HEX

255,244,183

RGB

4

LOVES

150

VIEWS

1

FAVORITE

0

COMMENTS

florida sand

FFDCB6

HEX

255,220,182

RGB

3

LOVES

113

VIEWS

1

FAVORITE

0

COMMENTS

Fluffy Clouds

by tifa

D2EEFF

HEX

210,238,255

RGB

2

LOVES

107

VIEWS

1

FAVORITE

0

COMMENTS

Hai uols! Tengok palette kat atas. Okay tak okay tak hehehe. Entah kenapa hari ni tetiba rajin create palette sendiri. Bagi aku, warna pink paling lawa digabung dgn warna kuning soft. Tapi pink dgn orange pun lawa kan? Dgn biru opkos laa mmg typical lawanya. Pink dgn hitam pun lawa. Senang cerita pink ni banyak juga yang lawa bila dikombinasi dgn dia ekhh. Huishh iols like pink beriberi much oi.

Lepas tu ada satu kod warna ni yang tak pernah lagi orang create. Kira aku lettuw yang menciptanya KAHKAHHH kemain. Aku bagi nama day to remember. Kod warna #BAD8C9 . Kalau warna tu korang orang pertama yang buat, korang boleh letak nama kat warna tu dan koranglah pemiliknya.


Sebelum ni pun pernah jugak buat warna yg takde org explore. Kod warna #C8F67D . Aku bagi nama mossgreen lol nama tak lawa betul. Sebab masa tu aku tengah dok sebok usha tudung mosscrepe kat ig hehehe so letak jela nama tu.


Nama untuk kaler palette atas sekali tu pastel dull. HAHAHAHA. Mohon jangan ketawa k? Okay tataa!



3 comments:

  1. cantik and nice! lembut je mata memandang...rasa macam nak try rekalah pulak..hehehehhe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.