Follow Us @soratemplates

Saturday, 27 February 2016

5 THINGS I HATE MOST


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Aku nak ajak korang buat tagging questions 5 THINGS I HATE MOST pulak! Hehehe. Tadi baru lepas buat 25 Things That Make Me Happy. So I got inspiration from that one. Meh laa jemput jawab yg ni pulak yee yee hehehe. Kita dah tahu apa yang boleh buat awk happy. So nak tahu laa jugak kan apa yang awak tak suka. Hee

RULES: Buat satu entry bertajuk  5 THINGS I HATE MOST berserta gambar di atas dan list lima benda/perkara yang anda paling tak suka/benci. Mention siapa tag anda dalam entry tersebut. Anda juga dikehendaki untuk tag lima orang blogger dan pastikan mereka tahu.

So! Here. My five things I hate most!!

  1. Taugeh!!! Ini mmg musuh nombor satu masa aku makan mee goreng atau makanan yang seangkatan dengannya. Selalu kalau makan kat luar aku akan cakap, TAKNAK TAUGEH YAA. Pernah sekali tu aku dah mention takmo taugeh dalam bakso tu lepas tu orang tu p letak taugeh segar bugar pulak tuu dalam bakso aku. Haha. Kuat jee aku bersuara, KAN DAH CAKAP TAKNAK TAUGEHHHHHH. Gigih laa aku jadi doktor pakar bedah kejap asingkan taugeh dalam mangkuk tu. Mesti ada yg annoy aku tak suka taugeh macam jijik sgt je taugeh tu. For sure taugeh tak salah. Tak berdosa pun. Cuma aku boleh rasa nk muntah kalau makan taugeh tu. Jadi sorry yaa taugeh sobb sob.
  2. Download failed. Network connection error. HAHAHAA. Siapa kaki download mesti pernah kena dan faham perasaan aku. 
  3. Cicak. Lipas. Labah-labah. Tiga serangkai ni kalau ku jumpa mmg I curse on the spot tanpa toleh kiri kanan. Tadi baru aku jumpa labah labah besor gedabak mak aihhh kau makan apa sampai besar camni oiii.
  4. A Hai to a very lame conversation.
  5. Tempoh sah anda akan tamat pada !@#$%^&* HAHAHAA. Aku jarang topup. Jadi aku tak sukaaaaa betul dpt mesej camni. Lagi parah kalau celcom dah bagitau aku ada tempoh ihsan selama 30hari blablablaa dan lepas tu nombor aku akan dipadam. Hahaha. Time tu kelam kabut laa I g topup oi.

So saya nak tag awak awak yang comel tengah baca entry ni dan juga nama-nama di bawah:


Uols yang tengah baca ni pun jemput jawab tauu!!

Good night!









9 comments:

  1. hate the most??? apa nak jawab nih rrai??? hehehhehe..
    anw thanks for tagging! :) insyaAllah saya akan jawab sebaik mungkin..hehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe thanks for the tagging kak rrai ^^

    ReplyDelete
  3. haha rrai comel. no 5 tu x leh blahhh

    ReplyDelete
  4. hahaha download error tu best. bengang jugak tu. tp alhamdulillah jrg berlaku.. :D

    ReplyDelete
  5. Thank tag umie.. sat lagi, umie join yee.. yang no 3 tu kalau saya, memang dah lari.. geli tahap gaban kat lipas.. nak sebut pun terbayang rupa dia..eeee

    ReplyDelete
  6. no2 sangat memahami. download dh nak habis tetiba tenet takde like watdehek

    ReplyDelete
  7. terima kasih kak sebab tag leya. nanti leya buat entry ye

    ReplyDelete
  8. Syilah join! "http://sitisyilah.blogspot.my/2016/03/5-things-i-hate-most.html"

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.