Follow Us @soratemplates

Saturday, 2 January 2016

Watermark Baruuuuu!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Yeayyyyy kite dah buat watermark baru hihiiihi. Alkisahnya aku mmg dah lama nak tukar watermark ni tauu. Malahan aku siap pending review produk lagikk sebab review gambo tu gua nak tepek watermark baru kahkah. Lastnya hari ni baru aku buat watermark ni meskipun idea tak kunjung tiba. Jadi main bedal jelah. Yes or No? Aku saje tak malu nak tepek muka sendiri kat watermark baru ni sbb nampak lah officialnya gittewww. Selalu kalo tak letak watermark aku setakat letak tulisan jek kaler putih kat gambar. Untuk watermark kali ni saje tak malu letak gambar. Lantaklah orang nak kata muka gua fake kat header atau watermark ni sbb ploles takde cela ke apa. Mmg itu gambar edit pun kekekekeee. Headerku haruslah muka suci murni takde jerawat gitu. Barulah mak mertua bukak blog sejuk sikit tengok muka ploles aku muahahahahahaha. Mak mertua I main blog ke? *propa noh*

Nah aku belanja gambo. Aku buat dua jenis. Satu background hijau, satu coklat. Sebab dua2 ni akan berguna utk gambar gelap dan gambar terang. Kalau terang pakai yg coklat. Kalau gelap pakai hijau. Alang-alang tu sama dengan tema blog hehe.


Sapa orang Melaka meh teka pantai kat mana ni. Tak silap gambar ini diambil masa aku lepas balik kelas Ustaz Sabree pukul6 dan Gedik ambik gua untuk pulang ke kampung halaman lalu kami makan nugget kejap tepi jalan hahahaha. *gua selalu gak nangis nak balik rumah sbb mental aku tak stabil duduk sana lama lama heheh*


Ni pulak watermark dulu dulu dulu. Ada lagi mana entah folder aku letak. Yg selalu aku guna yg ada gambar burung tu haa. Comel. Eceh


Baju baru blog pulak? Aish baru je tukar takyah ngada ngada mintak baju baru. Nanti nanti laa kite tukar yee hehehe. K tataaa everyone!

Jom join segmen yang saya anjurkan. Klik SINI
Nak tengok tak template denim saya edit? Klik SINI dan SINI
Nama-nama bayi perempuan yang comel-comel dan bagus? Baca kat SINI



7 comments:

  1. rajinnya rrai buat watermark...saya bantai je dengan tulisan...pernah gak nak buat watermark...p, nantilah...

    ReplyDelete
  2. Sangat cantik watermark tu...cute je...

    ReplyDelete
  3. pandainya buat watermark. sya yg pling simple sedunia pon x pandai. sedih

    ReplyDelete
  4. haha, rajin betul rrai ni meng'edit2'..hihi, buat la utk sy jugak, haha. ok2, gurau je :p

    ReplyDelete
  5. kak rrai tak buat tempahan watermark ke ?

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.