Thankyou Kak Shila Inspire dan Sofie!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Terima kasih kepada Blogger Kak Shila Inspire dan Blogger Sofie sbb hadiah yang mereka poskan telah selamat sampai semalam. Empat parcel sampai sekaligus. Terkejut aku masa mak aku bagi bungkusan2 tuu semua. Pulak tu yg lagi dua tu bungkusan besar pulak tuu hahahah. Fefeling iols retis kejappp nak oii.

Diary planner 2016 ni hadiah dari Kak Shila. Tq akak.. Sebenarnya aku siap dapat fail putih dan empat helai kertas saiz A4 yang bertulis amalan untuk pelajar cemerlang dan asmaulhusna. Tak sangka siap dapat tuu. Cantik sangat diary ni kak. Diary ni tebal. Lepas ni sila lah tulis dear diary hari ni aku blablaablaa yee dalam buku Kak Shila bagi ni. Hehehe. Kite suka kite suka!! Heee.


Yang buku comel ni pulak hadiah dari Blogger Sofie. Serius comel sangat sampai aku tak sanggup nak tulis apa-apa. Biarlah nak simpan je dulu dah desperate takde notebook baru guna kakakakakaa. Buku ni tebal tauuu. Ada laa tebal dalam dua buku novel siri salma tuu. Serius tebal. Setiap muka surat ada gambar kartun comel dan warna warni. Omaigod Sofie cemana I nak tulis kalau comel sangat ni? Tak sanggup tauuuuuu! Sofie siap kasi penanda buku comel dan ada tulisan dia mcm quote giteww.  Entah kenapa aku rasa cam suka gila baca banyak kali apa Sofie tulis tuu. Hihikkss. Macehhh Sofie!


Ada beberapa lagi pending hadiah yg aku dapat tapi belum dapat. InShaaAllah nanti dapat laa tu kalau ada rezeki jadi milik aku InShaaAllah sampai depan rumah. Sebab aku dah malas nak menaruh harapan setelah kena tipu sekali lepas join GA tapi owner tak bagi2 hadiah sampai sekarang. Buat GA menjanjikan hadiah lumayan, GA tamat, taknak bagi hadiah. So. Kalau ada rasa tanggungjawab InShaaAllah akan pos kan kan. Aku pun malas nak tanya hadiah dah pos ke apa ke. *sisredha

K tataaaa!


8 comments:

  1. wah!! thanks rrai siap buat review lagi...alhamdulillah selamat buku tu sampai. happynya! suka2
    ^_^

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..patutlah tersenyum manis adik sorang ni...hihihihihi..

    ReplyDelete
  3. Salam RRAi tahniah , kalau akak pon redho , tapi terasa juga dah janji kan

    ReplyDelete
  4. tahniah! kenapa buku-buku tu comel sangat >,<

    ReplyDelete
  5. Allhamdulillah selamat sampai... :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.