Follow Us @soratemplates

Monday, 25 January 2016

Seronoknyaaa bukak dashboard :)




Sedang scroll-scroll tadi, rasa bahagia seketika bila tgk ada blogger post mengenai banner yang mereka dapat dari aku untuk segmen yang dianjurkan yang tamat 22hb yang lalu. Harap-harap uols suka. Kalau ada terkurang harap maaf yaa..

Meskipun terselit suka sbb ada blogger suka dengan banner aku buat, aku tak sedap hati teringat Gedik dekat hospital. Tengok balik gambar bonzer bagi, alahai nampak sangat muka sakit dia tu. Cepat sembuh ya sayang. Aku mintak doa kalian yaa. Dia suspek denggi. Mohon Allah jauhkan Mohd Shafie bin Hassan dari segala penyakit bahaya. >_<

Doa kalian amat aku hargai. Hanya Allah mampu balas.

Selamat Malam.


9 comments:

  1. wah mestii rrai tengah senyum sensorang lagi ni kan? heheheh

    ReplyDelete
  2. Hana baru amik, thank you Rrai :) insya-Allah dia tak ada apa-apa, doakan yg terbaik

    ReplyDelete
  3. eh eh qila baru on hahahaha sabar sabar nk update gak!!! hihihik <3 maceh jugak rrai!

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini dik Rrai....semoga Mohd Shafie bin Hassan di jauhkan dari segala penyakit bahaya dan semoga cepat sembuh.....amin...

    ReplyDelete
  5. Cantik banner yang dik Rrai edit....akak suka tengok tau...

    ReplyDelete
  6. salam RRai , akak ada singgah blog blog rakan lain memang ramai yang review

    ReplyDelete
  7. salam RRai , akak ada singgah blog blog rakan lain memang ramai yang review

    ReplyDelete
  8. tahniah

    jemput join GA sy tau... http://munirahmustafar84.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-kawan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Patut akak tengok ramai buat entry banner Rrai ni. siyes simple dan cantik. ada macam2 warna lagi. hehe^^

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.