Follow Us @soratemplates

Friday, 1 January 2016

Segmen Awak Orang Mana?


TAMAT

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Dengan penuh rasa rendah dirinya, aku nak anjurkan satu segmen yang bertajuk, SEGMEN AWAK ORANG MANA? Kenapa tajuk macam tu? Sebab aku akui tak semua blogger aku tahu asal mereka dari mana. Aku kenal nama je. Orang mana kadang aku tak tahu. Jadi tujuan aku buat segmen ni sebenarnya sbb aku nak tahu korang blogger dari negeri mana hehehe. Macam saya, saya blogger dari Muar, Johor. Aku nak jugak tahuu, mesti aku sebenarnya ada ramai kawan blogger dari negeri-negeri yang berbeza kan kannn. Harap ada laa sudi join dan kongsi kalian asal mana. 

Untuk setiap penyertaan akan menerima satu banner khas "Blogger From" macam kat bawah ni. Semua yang join akan dapat. Korang boleh tepek kat sidebar ke, letak kat about me ke atau simpan buat kenangan mana tahu aku takde dah satu hari nanti hehehee.
[bukan yang top 3 tuu yee. yang bawah tu]

Syarat nak join:
1. Follow blog ni.
2. Buat satu entry bertajuk: Segmen Awak Orang Mana?
2. Masukkan banner atas sekali [yang tulis nama segmen ni yee atas sekali tu yg ada budak kecik tiga orang hehe] dan backlink ke entry ini. Dalam entry tersebut, sila nyatakan warna banner yg anda mahukan dan anda orang mana. Kalau rajin, bagitau sikit apa best kat negeri korang. Kod warna boleh tengok SINI atau SINI
3. Dah siap, hantar link entry penyertaan anda di entry ini sahaja.

SEGMEN TAMAT 22 JANUARY 2016

Semua yang join akan dapat banner mcm kat bawah dengan pilihan warna yg korang pilih dan tempat asal korang. [sorry it is a very simpe banner heheh]

Saya orang MUAR! Awak orang mana?








69 comments:

  1. om join ;)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  2. Hai Rrai yaya join :)

    http://aleiyamustaffa.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  3. cik en join tau...
    http://www.nurfuzie.com/2015/12/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  4. holla rrai! saya join k?

    http://yuhaadie.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  5. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  6. http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  7. Join :)

    http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  8. kitew join..

    http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Saya join, ya. ^_^

    http://kupukupupurple.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  10. mieyra join :)

    http://crystalviolent.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum.. saya join

    http://beautifulofiman.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  12. kak boleh buat tutorial nk letak ads nuffnang dlm blogskin x

    ReplyDelete
  13. @Erin Isablogskin akak tak tahu laa yunk. sorry yee

    ReplyDelete
  14. JM JOIN http://jmbelog.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum.

    Saya Join,

    http://belogbudakoktober.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  16. sya join

    http://najwazahid94.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    tq jemput

    ReplyDelete
  17. Wow..nak join....hello orang muar...

    ReplyDelete
  18. http://akuainkausiapa.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  19. saya join sis :D
    http://beehaazman19.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  20. Keladi join juga...jom ke..http://www.keladionline.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html?m=1.....gud luck allsss

    ReplyDelete
  21. Joined - http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  22. Join.... :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  23. Shawal join.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  24. Join

    http://hikayatceritaadniadfa.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana_2.html

    ReplyDelete
  25. yanie join tau :)

    http://impianacikyaanie.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  26. hai hai..

    hepy new year~ :D

    aie join~ http://aienienka.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  27. Assalammualaikum. Saya join jugak :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  28. Kak PC join ya rrai..
    http://perducinta.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  29. Hai..Kak Efa join...

    http://www.efaothman.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  30. salam Rrai :) Hana join ya
    http://haruno-hana.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  31. YANA joined !!
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html
    ^_____^

    ReplyDelete
  32. Saya join kak! http://miracleofdreamhigh.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  33. salam Rrai akak join
    http://www.sheilainspire.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum. saya dah join http://cikatietyra.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  35. Assalamualaikum.. cikla join jugak...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html?m=1

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum!

    Saya join sis! ^^

    http://koxtau.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    Thank you! :D

    ReplyDelete
  37. http://www.aimisyahirah.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  38. YAYYYY DONE

    http://qileh.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, sis RRAI, akak pun join skali...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  40. Liss joined !

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  41. follow dan join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  42. http://nuurhuudaa.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  43. Salam,
    sy join ye
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  44. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  45. tak nampak macam orang johor pun hahaha

    ReplyDelete
  46. saya join. yayayyy http://nhyshazh0niee.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  47. joined! yayayyy

    http://nhyshazh0niee.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  48. join!!

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  49. join
    http://perantaumasa96.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  50. Diya joined :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  51. Saya Join :)

    http://nazihah-suarahati.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum.. Saya joint ye..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  53. Salam, saya join ye :)

    http://khairul-nisya.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  54. iman.. datang nak repost entry untuk segmen ni..nak ke jeruk rai!!.iman boleh post nanti ^_^ apa salahnya..meh alamat..

    http://beautifulofiman.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  55. join ^^ http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum. indah join :))

    http://yekeindah.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  57. Cik Pa'in join yer :) http://cikpain.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html?m=1

    ReplyDelete
  58. opi joinn :)

    http://ash-tsukidate.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  59. Penyertaan sebelum tarikh tutup ... Hehehe ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  60. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  61. http://www.syahidahfadilah.com/2016/01/segmen-awak-orang-mana.html

    ReplyDelete
  62. ------------------SEGMEN TAMAT------------------------

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.