Follow Us @soratemplates

Sunday, 3 January 2016

Sebab Awak Review Saya, Jadi Saya Review Awak Balik


ASSALAMUALAIKUM | SA;AM SEJAHTERA

Kali ni aku nak review sorang blogger comel yang mana beliau telah pung meng-review aku terlebih dahulu. *terharu hug and kiss muah muah* Hihii. Sebab jarang ada org nak review iolss ni oii. Actually aku tengah kelaparan skank ni. Tadi lepas perah santan terus lari masuk bilik bukak parcel abang posmen hantar lepastuh bukak blog jap ni ha. Nak tahu apa aku dapat? Tunggu next time aku review. Aku ada dua pending review ni deh. Mak aku masak sambal tempe [my favourite] dan ayam masak kari. Bau kari tu dah mencucuk lubang hidung gua. Lapaaaaaaaaa

Balik pada tajuk. Blogger yang baik hati review aku ni namanya Siti Khadijah Binti Mustafa. Cantik orangnya. Penulisan dia pun best. Siap buat cerpen dan novel lagi. Kat bawah ni gambar beliau dan introduction sikit.


Sekali lalu ku lihat macam kuim. Haha. Kuin rupanya. Baru nak tepuk tangan sikit mana tahu dia senior/junior aku keee.

Nak tahu apa dia review dan cakap kat blog dia?

cik rai nie,
actully baru kenal sebab nak carik coding
Who cik Rrai
Waktu time study dulu ada seorang kenkawan nama nya raihanah rejab nama dia sama macam Rrai juga kan.Raihanah,Tapi bukan story her but Rrai blogger.
sonara.
header rrai sangat osem.dengan bunga kembang mekar tu pergh walaupun background dia koko (coklat ) sangat osem (terbaik..sambil akan jari).
kemudian post update pulak..pasal watermark,sangat2 comel.Rajin awak buat watermark bak kata orang pengkomen "buat watermark sendiri letak tulisan je"
tapi blog awak sangat osem dan comel.like writed too.
so
who cik Rrai??
i cannot telling you because i know her dalam berblogging saje,if you all nak bertaaruf dengan dia sila bertandang di rumah kepunyaan dia ya (blog ? )

Haaaa. Jangan muntah pulak kekekekee. Kembang aku sekejap tau. Adududuuuu terawang-awang sat kepala otak bila kena puji ni hahahaha. Korang jangan lupa terjah blog dia dan follow beliau tau!


Jom join segmen yang saya anjurkan. Klik SINI
Nak blogwalking dan skodeng blogger lain asal dari mana? Klik SINI
Nak tengok tak template denim saya edit? Klik SINI dan SINI
Watermark baru? Klik SINI
DIY kerusi atau sofa untuk jimatkan kos? Tengok SINI
Kotak Fieldset dengan icon comel-comel? SINI
Nama-nama bayi perempuan yang comel-comel dan bagus? Baca kat SINI
Fakta-fakta menarik dalam Islam? Baca SINI





4 comments:

  1. rrai, mcm mana nak buat ruang yang comel bawah tu? yg rrai letak list post tu?

    ReplyDelete
  2. pergh r rrai! hebat r ada org review...tahniah rrai! semoga terus maju dalam blogger!

    ReplyDelete
  3. @najwa zahidyang mana yaa sis? yg dalam post tu yaa?

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.