ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

OFFER!!! DESIGN TEMPLATE RM5 SAHAJA


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Masihkah anda ingat entry aku semalam berkenaan edit blog secara percuma yang mana aku cuma cari seorang saja yang bertuah utk aku edit blog dia percuma. Baca kat SINI. Ada antara blogger tersebut yang komen kata dia nak sbb free dan kewangan tidak menggalakkan. Jadi bagi sesiapa yang berminat. Aku nak open order cuma RM5 untuk membantu blogger yang teringin nak tukar design tapi bajet tak cukup. RM5 jee dari harga asal RM15. Korang boleh baca berkenaan syarat dan prosedur kat SINI okay.

Aku open offer ni sehingga 1 February 2016 15 FEBRUARY 2016 [TARIKH BARU]. Untuk edit template percuma tu kejap lagi aku kasitau sapa yang bertuah.

Tujuan aku open offer ni untuk membantu je. Memandangkan aku ada masa lapang. Jadi kita cut RM10. Jadi harga offer tinggal RM5 sahaja. Tapi limited beberapa orang sahaja ya. So siapa cepat dia dapat.

Tataa!


STATUS: CLOSE




6 comments:

  1. ssalam RRai , Allah murah sangat dah tu! moga murah rezeki Rrai :)

    ReplyDelete
  2. tengah pokai sangat ni. RM5 pun takdok kahkah sedih tak sedih tak. takpelah Rrai. takde rejekii kott.huwaaaa *meraung* haha

    btw i admire your blog template ;)

    ReplyDelete
  3. Baru jee lepas tempah edit blog T.T

    ReplyDelete
  4. Salam, masih terbuka lagi ke tempahan blog rm5 ni?

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...