EDIT TEMPLATE PERCUMA



Assalamualaikum | Salam Sejahtera

Aku ada berita gembira untuk dikhabarkan. Aku nak cari seorang blogger untuk aku design template blog dia dari atas sampai bawah. Hehee. Maksudnya dari header sampai footer laa tu. Tujuan? Saja saja sbb bagi aku sambil aku edit aku boleh belajar lagi koding dan photoshop. Aku nak cari sorang je. Selain tu dapat jugak membantu orang lain design blog. Tapi siapa yang blog dia dah comeyyy tu takyah laa yee hehee. Aku cuma design denim template jee tauu. Jadi untuk template percuma ni adalah template denim. Kalau nak tgk contoh hasil tangan aku, boleh tengok kat TEMPAHAN. Tapi takdelah kena bayar yang ni free. Sorang je aku cari. Siapa nak aku design blog dia percuma, tinggalkan link blog kat bawah. InShaaAllah nanti aku umumkan siapa yang bertuah.

Untuk template percuma ni. Its only two column. Mcm blog aku ni. Apa yang saya edit?
Header, Footer, Background blog, Background post title, Background sidebar title, Blockquote, Image Hover, Link Hover, Home New Old Icon, Highlight colour, Background scrollbar. Senang cerita sama mcm design blog tempahan.

Kalau ada yang nak, tinggalkan url blog anda kat komen dan satu sebab kenapa aku mesti pilih korang. Hehee. Kalau sorang je yg nak, maka dia laa yg bertuah. Kalau takde sapa nak, anggap sajalah post ni tak wujud muahahaha. Kalau lebih dari sorang, aku akan pilih. 

K tataa! Goodnight!

STATUS: CLOSED





17 comments:

  1. http://najwazahid94.blogspot.my/

    sya join. actually baru2 ni sya mmg nk tempah template tp tngah fikir2 lg. dah ada yg nak bg percuma ni, berdesup terus komen sini. hehe. i need to organize my blog properly.

    ReplyDelete
  2. ermm bestnya, tapi rugi laa biha bukan denim template.. TT

    ReplyDelete
  3. nak sis.... hehe
    http://www.sheilainspire.com/

    ReplyDelete
  4. Nak juga

    http://hikayatceritaadniadfa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Alaa... teringin serious teringin tapi still sayang dengan template denim Rrai yang Sab guna sekarang.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Kalau ada rezeki, saya nak! Sebabnya sampai sekarang saya rasa blog saya tu macam tunggang terbalik je memandangkan tak ada masa nak organize cantik cantik. Jealous la tengok blog orang lain cantik tapi kena sedar yg diri ni tangan kayu. Tak ada bakat seni langsung. Hahaha :)

    http://fiqadira.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. Nak jugakkk.. Nak cerita macam mana ek?? Hari tu, tibe2 rupe blog sy tak macam sebelum nye.. takut la jugak..
    Lepas tu, sy dah try template denim tapi ada something wrong pulak.. ada error.. jadi guna yang asal balik tapi tak sama langsung.. sedihh..
    Harap Rrai dapat membantu...huhu

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Seriously teringin.. Nak sumthing yang nampak dark tapi matured..

    ReplyDelete
  9. http://eira-shamiera.blogspot.my/

    Assalammualaikum..siapa tak nak blog diedit free kan..perghhh..lagipon sis mmg pakar dalam edit-mengedit ni..so tak payah susah hati..sebab hasil dari sis mesti tip-top punya..lagipon blog Mira dah lama design sama..nak tukar tak ada masa..so harap terpilih..salam sayang.. :)

    ReplyDelete
  10. saje je open lepas qila dah edit..........
    saje je ye........
    haahhahahaha nahh im kidding! <3
    gogogo! mesti ramai nak ni hahahaha siapa taknak benda free oi

    ReplyDelete
  11. muslimahsejati96.blogspot.com

    Nak jugak sebab teringin nak tukar template tapi bajet belum cukup lagi.

    ReplyDelete
  12. wahh, kita nak juga :D

    http://ckecilberbicara.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Teringin juga ni...sebab hari tu akak nak tempah dekat dik Rrai tapi belum sempat nak bankin....tapi bila ada percuma tu bertambah² nak ni dik Rrai....hihi...

    ReplyDelete
  14. Akak join juga lah dik Rrai...sebab tertarik dengannya....hihi

    http://mardiahdiana.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. Nak, nak.... http://Cikna136.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. salam RRai akak mcm minta tapi kak ni pesen payah istiqamah dengan satu satu design nk edit aje.. :)

    akak guna tuto rrai je lah

    ReplyDelete
  17. alaa sedihnyaa dah tutupp huwaa! hahaha

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.