Follow Us @soratemplates

Saturday, 2 January 2016

DIY Sofa/ Kerusi Hipster

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Firstly. Tajuk entry tak menahan sungguh. Betul ke hipster? Aku main bedal je nakk. Heheh. Aku nak share diy awesome yang mana kalian mesti selalu nampak benda yg dihasilkan ni bersepah berkarat di mana mana. Hahaha. Gambar kredit to Favim. Siapa yang rajin ber-diy tu boleh laa cuba. Agak-agak sofa dah patah dua ke, sila lah bodek laki hampa buatkan diy ni letak kat ruang tamu atau beranda rumah. Kompem lawa. Hipster pun hipster kekekekee. Siapa ada taman bunga depan rumah ke, sesuai betul buatkan macam ni. Kalau tak jadi tempat duduk kau, mungkin boleh jadi tempat kucing tidur. Haa kan comel gaktuu.




Serius aku berkenan betul lah. Lawaaaa weyhh!!


Jom join segmen yang saya anjurkan. Klik SINI
Nak tengok tak template denim saya edit? Klik SINI dan SINI
Nama-nama bayi perempuan yang comel-comel dan bagus? Baca kat SINI










4 comments:

  1. jenuhlah nak kopak tong dram tu jadi cenggitu.huhuhihi

    ReplyDelete
  2. keras je belakang kalau nk sndar..haha

    ReplyDelete
  3. menarik idea ni..kreatif dan cantik hasilnya

    ReplyDelete
  4. memang kreatif! cantik pulak tu...tapi kalau disuruh buat sendiri tu, erm...nanti ajelah
    hahahhaha ^_^!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.