ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Bloglist Baru.

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sebelum ni bloglist dalam blog aku dinamakan sebagai TEAM BLOGWALKING sebab dulu aku pernah anjurkan satu segmen blogwalking dan semua yang join aku masukkan dalam bloglist tersebut supaya senang aku nak blogwalking bila ada entry baru mereka update. Bloglist tu sebenarnya sampai tamat tahun 2015. Tapi sbb aku mmg malas nak tukar bloglist maka aku biar dulu. Ni aku baru tukar. Aku takde buat segmen pencarian bloglist bagai pun. Aku letak ikut sapa aku suka kahkahh. Boleh ekh gitu? 

Ini antara blogger yang aku suka baca blog mereka. Cuba check ada tak nama uols? Hihi. Ada lagi blog yang aku suka baca tapi belum letak. Nanti aku masukkan. 
Sebagai tanda terima kasih aku juga masukkan top commentators dalam bloglist aku. Tapi majoriti mereka ni aku dah masukkan awal2 sebelum aku usha bahagian top commentators sbb blog dieorg mmg best pun hehe.

Apapun terima kasih kepada semua yang singgah blog cipisan aku ni, tinggal jejak dekat sini, komen kat sini dan yang paling mulianya siap click nuffnang aku lagi. Terima kasih tidak terhingga untuk kalian. Yang mana datang singgah klik tu tinggal lah jejak nanti aku singgah klik nuff korang balik. Tq so much ya!



Hari ni hujan dua kali. Sayu je rasa hari ni. Rumah atok pulak macam hilang seri lepas arwah pergi.

AL FATIHAH
HAFIZAH BINTI HASSAN




10 comments:

  1. wah! ada blog kitalah....heheheh terima kasih rrai sebab sudi jenguk ke blog kita jugak!
    ^_^

    ReplyDelete
  2. whoaaa ada blog kita gak. tenki rrai. kita pun suka blog awok! cantek gedababommm! sponsor edit blog i plish hahaha

    ReplyDelete
  3. :(( al fatihah atok Rrai </3

    anyway.... :) Rrai mmg dh lama in my bloglist hihi.
    Qila pun mmg letak yg qila nk bc je hahaha. Sbb kalau letak yg tak bergerak sedih gak uhuhu T_T

    and!! lupa nk puji ur latest design is da bomb! :D

    ReplyDelete
  4. Terima kasih rai sebab letak Wardah dalam bloglist..^_^

    ReplyDelete
  5. wah...nanti blog msk kn blog kita gak...hehehehehe
    dah lama saya Follow blog awak ni...hehehehe

    jemput singgah Blog saya...

    ReplyDelete
  6. Salam rrai , baru sempat baca terima kasih letak blog akak dalam bloglist rrai :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...