ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Alhamdulillah siap tempahan edit blog Anis Khalilah

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA
Alhamdulillah. Masih diberi peluang untuk dapat tempahan edit blog walaupun hasil tangan aku masih newbie lagi. Terima kasih Anis sebab guna khidmat edit blog dari Rrai. Warna pilihan Anis untuk blog beliau ada merah dan purple dan tema simple. Mula-mula masa Anis cakap pasal warna ni aku rasa rare betul kaler kombinasi yang Anis pilih ni hahaha. Lain dari yang lain betul. Jarang bukak blog orang dan tengok kombinasi warna yg digunakan purple dan merah. Dan kombinasi purple dan merah ni sebenarnya lawaaaaaaaaaa sangat! Kalau buat baju mesti lawa tauu.

Ini pulak watermark Anis. Okay tak? Hihi


Kalau ada siapa nak buat tempahan edit blog boleh wasap aku di 019-6373924. Harga RM10. Selepas ni InShaaAllah aku akan ambil tempahan header dan watermark. Dan InShaaAllah aku juga akan buat page khas bagi sesiapa yang nak buat tempahan supaya mereka boleh baca dulu syarat-syaratnya. Cuma aku masih berkira-kira nak letak harga berapa. InShaaAllah murah dan berpatutan. Kalian ada idea? 



6 comments:

  1. Alhamdulillah. Sentuhannya pun kemas dan cantik. Thanks Rrai. Hee ^^

    ReplyDelete
  2. Waa saya nak tempah watermark !!^^

    ReplyDelete
  3. dah tengok blog Anis, memang lawa :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, selesai juga akhirnya... kreatif!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...