Follow Us @soratemplates

Friday, 1 January 2016

Alhamdulillah siap dua tempahan edit blog!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Pertama sekali, alhamdulillah, kita dah tiba tahun baru 2016. Aku nak update entry tahun baru semalam tak kesampaian bila akhirnya gua terlelap krokk krokkk membuta hahaha. Mission nak siapkan satu template satu hari akhirnya berjaya. Alhamdulillah sebab diberi peluang untuk edit blog dua blogger hebat ni. Om dan Yanie. TQ SO MUCH. Semalam aku siapkan Om punya. Hari ni pulak aku siapkan Yanie punya. Muehehehe. Alhamdulillah siap. Dan alhamdulillah mereka berdua setuju dengan design aku buat ni.


Om mintak kombinasi warna pink dan hijau. Yanie pulak mintak warna hitam dan putih. Dua dua ni template denim. Al maklumlah aku kalau simple ke classic ke mmg kelaut laa codingnya. Hahaha. Aku ambik RM10 untuk tempahan edit template ni. Alang-alang aku tengah free ni, siapa nak aku edit template blog mereka boleh laa wasap aku, 019-6373 924. RM10 je. Hasil editan aku masih belum bombastik lagi. And dont expect aku hasilkan design meletop kebabom plak. Hehe

Terima kasih Om dan Yanie sebab percayakan saya untuk design template blog kalian. Muahh muah dua ratus kali sikit! Hahaha. Tq tauuu

*Aku nak buat segmen sekejap lagi tungguuuuuuu naaaaaa*





11 comments:

  1. Salam, Rrai , semoga dipermudah urusan! btw Rrai berbakat ! :)

    ReplyDelete
  2. Dah agak dah.. tadi akak singgah kat blog Om..tengok layout baru dah cun .. gerak hati dah pikir. ni mesti Rrai. hehehe ^^ btw both editing memang simple dan cantik ^^ kipidap Rrai.. Happy New Year 2016 k :)

    ReplyDelete
  3. cantiknyaaaaa :) pada yaya design rrai ni dah meletopp kebabom dah ni. Kemas. Yaya suka :)

    ReplyDelete
  4. @ros nordinheheehe thankyou kak ros. tawuu tawuu jee akak ni hiihi

    ReplyDelete
  5. @Aleiya Mustaffatq yaya! tak meletop kebabom lagi laa yaya. hahaha. rrai pun masih belajar godek godek lagi

    ReplyDelete
  6. Dah comel sangat dah tuuuu kak rrai.. Tengok blog om rasa macam sedap nak makan.. Kehkehkeh.. :D

    ReplyDelete
  7. WOah do yyou have any tutorial to shared with us . Haha that was quite skill , the codes , the photos / graohic everything is actually good in sync ! Good job , Btw about the graphics , did you use Adobe photoshop ? If so , I'm just PS beginner . when I'm so stressed to solve mathematics question , I do selawat and playing photoshops in my laptop . Actually photoshops really able to save my life . Haha . Good job Nur Raihanah :D

    ReplyDelete
  8. Cantik dan kemas sangat ni dik Rrai...teruja dan berkenan sangat akak tengok...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.