Alhamdulillah. Siap domainku!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

I'm just excited to share to all my readers that my blog already convert to bajuwarnacoklat.com. Wink wink hiihii. Sebelum ni bajuwarnacoklat.blogspot.my [but before that it was bajuwarnacoklat.blogspot.com]. And luckily its all setting by blogger MYideaKiNi. A big fat thanks to him. Sebab aku memang dah lama simpan hajat nak tukar domain, tapi sebab aku sejenis manusia yang malas nak buat sendiri, nak deal sendiri buat maka aku memang malas nak buat kakakakaaa.

Jutaan maaf pada blogger MYiDEAKiNi sebab aku lambat masa beliau nak lengkapkan proses buat domain tu. Heheh. Sebab tenet serius slow hari ni. Aku assume sbb hujan lettuw. Tadi pon baru lepas hujan. Hari ni entah kenapa aku rasa gembira teramat. Sebab alhamdulillah banyak urusan aku dipermudahkan hari ni. Syukur alhamdulillah. Pertama domain diuruskan oleh blogger myideakini dan aku tinggal duduk goyang kaki korek hidung tuptup blog tukar kepada dotcom. Kedua tadi masa aku agak down bila kad bank rejected [sambil gua berjujurlah sayang aku tak mengapa dalam kereta], Gedik pergi bank balik and settle it for me. Alhamdulillah. Setel pasal bank. Seronok gila pulak bila dimudahkan. Terima kasih Allah hantarkan manusia hebat sekeliling aku untuk mudahkan urusan sebab kalau aku nak berdiri di kakiku sendiri memang kakiku tersadung duri pidana ecehhh.

Berkenaan domain ni, kalau kalian nak tahu dengan lebih lanjut, boleh baca kat link di bawah:

InShaaAllah harga ditawarkan berpatutan dan murah. Selamat berdotcom!





13 comments:

  1. wah..tahniah..kite pun baru tukar yongnorliza.com ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah! dah adda domain sendiri.. bestnyaa ^^

    ReplyDelete
  3. nice day, right ? seronok actually kalau urusan kita mudah je. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah Rrai :) dulu ada guna domain gak tapi sebab malas nak renew + tak sempat nak blogging biar aje camtu hehe. insya-Allah lain kali nak guna balik

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah tahniah...moga terus success ya...

    ReplyDelete
  6. tahniah rrai! semoga terus maju jaya dalam berblogging!
    ^_^

    ReplyDelete
  7. Woooww .. hebatnya .. tahniah ehh ^^ nanti nak jugaklah tukar domain

    ReplyDelete
  8. aaaaaaaaaaaaaaaaa im so happi for uuuuu <3333333

    ReplyDelete
  9. aaaaaaaaaaaaaaaaa im so happi for uuuuu <3333333

    ReplyDelete
  10. tahniah dear..
    bertukar sempena tahun baru ke apa ni.. heee

    ReplyDelete
  11. hai rrai.
    aida google pasal myideakini.
    ter landing sini :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.