SEGMEN SAYA NAK KAD RAYA BY MOMMYLIZZ


Assalamualaikum. Jom join segmen ni. Easy like ABC! Klik banner untuk maklumat lanjut.

SELAMAT HARI RAYA Mommy Lizz ! Moga dapat kumpul duit raya lagi banyak tahun ni. Eh? Hahaha. I mean semoga bisnes Mommy berjalan lancar dan makin maju. Have a sweet raya yaa. Dan kepada semua orang, diminta berhati-hati kalau nak main mercun. Kalau boleh jangan main yaa. Nanti Meran shot guna meriam karang. Hahahaa. Selamat berpuasa dan selamat menyambut Aidilfitri everyone!





GA RAYA 2015 Blog Jaket Biru


Tag To:

Segmen Jom Kenal Raya by ASDYdimension



Tarikh :- 30 Jun 2015 - 11.59pm, 23 July 2015

REVIEW BLOG: FAKMAL0.BLOGSPOT.COM




Assalamualaikum. 

Blog yang akan direview ini adalah merupakan blog kepunyaan blogger yang bernama FARIDATUL AKMAL. Berusia 17 tahun dan menetap di Terengganu. Beliau belajar kat Dungun Vocational College. Heheh. I looove Terengganu *suara Kwang Soo* Beliau adalah salah seorang pemenang Contest dari Syahirah Valiant yang mana aku kena review sbb saya seorang sponsor contest tersebut.

Blog Faridatul ni menggunakan warna biru sebagai warna tema. Sedap mata memandang, sedap lagi kalau nak blogwalking. Kehkehh. Apa punya pepatah laa. Well blog beliau tak berat dan loading pun cepat. Bagi susun atur blog juga kemas dan tak serabut. Kat sidebar pun takde benda meleret yang tak penting. Yang penting, kemas! Tepuk tangan sikit. Hehehee

Good luck in blogging yaa Faridatul. I love your design btw! Hehee. 

Jom terjah blog dia. Tekan SINI






MEGA RAMADHAN ATJ GIVEAWAY








HADIAH MENARIK menanti 10 PEMENANG BERTUAH YANG AKAN DIPILIH OLEH ADMIN ATJ !!!


Antara Hadiah MENARIK yang disediakan :


Hadiah Pertama
1x Buku Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR)1x Buku Allah Tempat Meminta (ATM)
1x Buku Amalan Orang Soleh


Hadiah Kedua
1x Buku Allah Tempat Meminta (ATM)1x Sampul Raya ATJ
1x Buku Amalan Orang Soleh


Hadiah Ketiga
1x Stiker Kereta ATJ
1x Buku Amalan Orang Soleh
1x Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR)


Hadiah Keempat - Kesepuluh1x Buku Amalan Orang Soleh
1x Buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki (MMR)



Jom join! Click pada banner di atas :)







RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE


Tag to: SATU | DUA | TIGA | EMPAT


Jom join! Click pada banner di atas

Dayana and DurratunKhayla Surprise Giveaway




closing date is on 10th July 2015

jom join! click pada banner




REVIEW BLOG: NYSACHUBBY.BLOGSPOT.COM



Assalamualaikum.

Seterusnya tiba giliran blog NYSACHUBBY pulak untuk direview. Blog NYSACHUBBY ni menggunakan warna maroon+pink sebagai warna tema. Simple, tapi design blog dia sangat comel dan cantik okayy. 

Tuan blog tersebut, Nysa, bakal menduduki SPM pada tahun 2016. Hehe good luck eahh awakkk. Semoga dapat result SPM cemerlang nanti. Nysa ni suka join Segmen/ Giveaway/ Contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain. Heheh. So kalau uolsss ada buat GA ke Contest ke boleh laa ajak Nysa join sekali. Kompem dia join sbb aku tengok kat entry dia banyak pasal Segmen/ Giveaway/ Contest jaa. Mesti selalu menang GA ni..

Keseluruhan blog Nysa nampak kemas dan susun atur sidebar pun teratur. So takde kewujudan widget yang tak penting dan memberatkan blog. Dekat blog Nysa pun ada benda benda penting jee. Well done. Tepuk tangan sikit. Hehehh

Meh lawat blog Nysa ni. Tekan SINI









REVIEW BLOG: WWW.AZHAFIZAH.COM

Assalamualaikum.
Alhamdulillah masih diberi kesempatan menunaikan puasa sampai hari ni. Back to the topic, actually ada 10 orang lagi yang masih belum direview. Heheh. Maap yaa kelewatan. Kita buat slow slow takmoo gopoh gapah. Sbb aku rasa kalau rush sangat nak review semua dalam satu hari takut karang entry tu asal boleh je. Kita buat entry kena lah betul betul. Yedakk? Kehhkeh

Blogger yang saya nak review ni blogger femes oke. Semua mesti kenal. Ekceli masa blog aku baru mula nak bertapak lagi Kak Fiza ni selalu datang blog saya. Sebut je SIHATIMERAHJAMBU. Opkos ramai kenal. Kan? Beliau bukan sahaja mempunyai blog yang kaya dengan informasi terkini dan terhangat tapi juga merupakan seorang designer yang hasil tangannya sangat tiptop. Meh aku tunjuk antara hasil kerja Kak Fiza. Ni aku dapat dari portfolio blog beliau.




Kak Fiza bukan sahaja mengambil tempahan untuk design blog tapi beliau juga buat design kad raya, banner, bussiness kad dan macam-macam lagi. Dan harga yang ditawarkan juga amat berpatutan dengan hasil kerja beliau. Freebies pun ada tauu. Comel comel lagi. 

Di samping tu jugak, beliau turut berkongsi aneka resepi di dalam blog beliau. Cakap je nak resepi apa, In Shaa Allah ada. Heheh. Kalo takde uolsss request lah kat Kak Fiza eaahh. Sbb Kak Fiza ni bukan je terer mendesign, tapi beliau jugak handal memasak. Sbb aku tengok makanan Kak Fiza masak semua sedap sedap belaka. Antara resepi yang beliau kongsikan kat blog adalah Resepi Ayam Goreng Mamak StyleResepi Sotong Masak Kunyit MudahSambal Sotong PetaiIkan Kerisi Goreng Berlada dan banyak lagi. Fuhh. Setakat ni blog aku takde lagi berkongsi resepi resepi ni. Sebab gua bukan reti masak pon. Masak megi boleh laa. Nak? Kalau nak nanti aku share resepi masak maggi cemana. Kahhkahh

So. Kalau rasa macam nak ubat template blog ke, nak tempah header ke, nak carik resepi ke sila lah berkunjung ke blog beliau. Banyak info terkini yang ada dalam blog tu. Tak rugi pun uolsss menggeledah semua entry beliau. Hehe. Tekan SINI untuk terjah blog Kak Fiza. 










REVIEW BLOG: ADNA2029.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next. Kita nak review blog ADNA2029.BLOGSPOT.COM. Sebuah blog yang sangat rajin menyertai Giveaway/ Contest/ Segmen daripada blogger-blogger yang lain. Di samping tu jugak, tuan blog turut ada berkongsi info-info terkini di dalam blog tersebut dan yang pastinya sangat menarik untuk dibaca.

Contohnya, entry mengenai 21 BETTLE CAR AWESOME yang mana mengandungi gambar-gambar kereta yang bagi aku its so funny and brilliant. Haha. Nak tahu? Sila klik pada link. Tuan blog juga turut berkongsi RESEPI seperti RESEPI DENGAN HANYA MARIGOLD UHT. Ia sangat menarik dan mudah untuk kita cuba di dapur yee kawan kawan. Antaranya:


Jadi apa lagi. Nak tahu apa GA terbaru dan banyak lagi tips-tips menarik? Sila lah ke blog tersebut yaa. Tekan SINI untuk terjah!







REVIEW BLOG: LOVEYOUCONTEST.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next. Kita nak review blog loveyoucontest ni. Blog ini adalah merupakan sebuah blog khas untuk GA/ Segmen. Official blognya adalah BLOG INI. Tuan blog ni adalah Nadratul Syazwana. Sebaya I okay. Tapi dia lagi cantik dari saya sbb saya tengok muka dia flawlesssss jehh. Hrmmph. Jeles iolsss. 

Kalau uolsss masuk blog loveyoucontest ni, kiri kanan sidebar penuh dengan GA dan Segmen. Hehehh. Blog ini adalah merupakan blog yang tepat untuk korang skodeng GA apa tengah berlangsung sekarang. Mana tahu ada lagi GA yang korang belum join ke kan. Hahaa. So bole laa check kat blog loveyoucontest ni. And dont worry semuanya GA yang latest sedang berlangsung sekarang ni. 

Jom terjah blog ni. Nak pilih yang mana? Nak yang kaya raya dengan GA atau Segmen ke atau nak terjah blog official beliau? Heheh

Official Blog: SINI
Blog Loveyoucontest: SINI






REVIEW BLOG: WWW.AKIFIMTIYAZ.COM


Assalamualaikum.

Next. Kita nak review blog Kak Lya, Isteri Kepada Mr Suhaimi,Umi Kepada Aina Insyirah,Adam Iman & Akif Imtiyaz. Jadi, Akif Imtiyaz ni nama anak Kak Lyaa. Such a very handsome name lah kak. Biasa orang nama Imtiyaz ni hensem. Kehhkeh. 

Blog Kak Lya menggunakan warna hijau sebagai warna tema. Hijau kan bagus untuk mata. Jadi sila lahh selalu datang blog Kak Lyaa heh. Bukan sahaja baik untuk mata tapi juga terdapat banyak tips dan informasi terkini yang Kak Lya kongsikan dalam blog beliau. Contohnya beliau ada membuat satu entry tentang Tips Mudah Bertemu Jodoh. Jengg jeng. Nak tahu tak apa tipsnya? Sila lah pergi blog Kak Lya eaaaa. Heheheee

Blog Kak Lya bukan sahaja menggunakan warna yang menarik, tetapi susun atur sidebar dan widget html semuanya diletakkan dengan baik dan kemas. Tepuk tangan sikit. Hehehe. So selesaaaa betul kalau uolsss nak blogwalking blog Kak Lya ni. Semuanya kemas dan rapi.

Jom terjah blog Kak Lya. Pergi SINI






REVIEW BLOG: THEWAFFLELYSHA.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next. We're going to review blog Ell pulak. Siapa Ell? Heheh. Beliau adalah pemilik blog thewafflelysha ni. Kinda cute kan nama dia? Tetiba aku teringat waffle coklat kat cafe Kuim pulak. Nyumnyum. Sedapnyaa kalau den dapat makan sekarang nih.


Nak belanja gambar sikit.

Blog Ell ni menggunakan latar belakang galaxy gituuu. I loikeeee! Blog Ell pun kemas. Takde letak widget yang tidak diperlukan. So blog tak lah nampak serabut. Yedakkk? Ell ni pun rajin join GA/ Segmen. Kalau uolsss ada buat GA boleh laa ajak si Ell ni yaa. Nama dia actually Elysha. Full name dalam ic idontknow laah. Boleh tanya Ell sendiri kalau nak tahu. Hehehh

Nampaknya Ell sekarang tengah fokus dalam study diaa. I wish you to be great heh Ell. Good luck! 

Jom terjah blog Ell. Tekan SINI






REVIEW BLOG: NAYFATIMAHRASYID.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Seperti mana yang telah dijanjikan. Maka hari ni tiba giliran kita nak review blog Cik Bunga a.k.a Ciktim ni pulak. Sbb? Beliau adalah merupakan salah seorang pemenang Contest dari blog Syahirah Valiant dan saya adalah salah seorang sponsornya. Hehee. 

Blog CikBunga ni menggunakan background polka dots warna biru. Sesuai dengan kaler body blog dia, pink maroon gitu *ekceli aku tak tahu apa nama warna yang tepat hahaaa* Pandai CikBunga main main warna kat situ. Kalau nak tahu, Cik Bunga ni sangatlah gemar join GA/ Segmen dari blogger yang lain. So kalau ada buat GA tuu sila lah ajak Cik Bunga ni. Kompem dia akan rajinkan diri untuk join. Aku tengok kat blog archive dia penuh dengan GA. Rajin betul Cik Bunga kitaa ni join yaa. Nanti boleh lah jenguk blog Cik Bunga untuk tengok mana mana GA yang kalian boleh join. Mana tahu ada lagi GA yang belum disertai ke. 

Tunggu apa lagi. Jom serbu blog Cik Bunga ni! Sila lah tinggal jejak tinggal komen yaaa. Nanti Cik Bunga datang balas kunjungan. Tekan SINI untuk terjah blog Cik Bunga.







REVIEW MOVIE: Minions 2015


Adakah anda peminat Despicable Me? Minions? Yes or Not? Me? Opkos yes! Hahahaa. Despicable Me 1 and 2 tu kalau tengok ulang ulang pun takpe. So bagi peminat Minions ni mesti korang dah tengok Minions the movie yang sedang ditayangkan kat pawagam sekarang ni. Released date aku lupaa bila. Yang penting June 2015. Bagi yang tak berkesempatan nak tengok, meh saya nak review pasal movie ni. Nanti bila kat pencurimovie.pw dah keluar, sila lahh download eahh eah. Hehe. Iolss selalu download kat situu.
Aku tengok cerita ni kat GSC Dataran Pahlawan 25 June kemarin. Well dah stress stress jawab Muet tu gua pun pergi jalan jalan dekat DP dan Encik Gedik kata jom tengok cerita ni hilangkan stress. Kahhkah. Terhilanglah jugak stress masa tu. Sbb cerita ni kelakar gila.
Kalau Despicabable Me 1 dan 2 tu mengisahkan pasal Gru yang sudah dewasa dan Minions yang sememangnya tinggal sama sama dengan Gru, tapi Minions the movie ni mengisahkan pasal sebelum Minions tu semua jumpa Gru. Which is masa zaman Dinasour duluuu sampai laa zaman 90 an. Hahaaa. Lol. Rupanya Dinasour pernah jadik boss Minions ko tahu? Bukan Dinasour jee, beruang kutub pun pernah. Tapi semua tak kekal lama sbb ada je benda tak kena yang Minions ni buat kat boss boss mereka tu. Kira Minions the movie ni mengisahkan pasal rentetan hidup Minions ni semua sebelum mereka jumpa Gru. And if you watch this movie, dapatlah uolsss tengok muka Gru masa dia kecik. Kecik kecik pon dah degil oke! Nasib baik comel.
Kalau stress boleh laa tengok movie ni. Nak tengok dengan anak anak pun amat sesuai. Si Gedik ketawa kemain suka dalam panggung wayang. Aku sabooo je nengok budak Cina sebelah aku minum air Pepsi. Beraisss pulakk tuh. Tiap kali dia slurppp slurp straw tuu huhhh tergugat imann. Maklumlahh puasa kann.
Saya bagi 8.5/10 lah untuk cerita ni. Sbb jalan cerita best dan tak bosan. And the minions tuu semua tersangatlah comel yaa. Rasa nak cilok satu buat bantal peluk. Kat bawah ni antara babak dalam Minions the movie. Nak tahu siapa perempuan baju merah ni? Kenapa Minions tu nak pergi Orlando? Hehehh. Silaaa laa tonton Minions the movie yaa. Serious tak tipuu, memang best!



GA CINTAN CINTUN by CIKNA


24/6/2015 - 25/7/2015



Raya Giveaway by ERZA


CLICK BANNER TO JOIN


1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "Raya Giveaway by Erza"


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!




5 langkah mudah sahaja !!!


Hadiah - hadiah yang bakal dimenangi:-
1 x dress raya
2 x RM10 duit raya
10 x voucher Magic Art Museum 3D

Jom Laaaa Join...ajak kengkawan ramai2!!!

Giveaway Duit Raya Dari BBL


< Klik gambar untuk join >

Assalamualaikum & hello there,


Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang

Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang

Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :

1. Add BBL di

Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri


Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti

BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya

Raya Giveaway by Sally Samsaiman


Antara hadiah-hadiahnya:

Duit Raya RM 20 - 7x Pemenang
Kad Raya Design by DayangDeno -  5x Pemenang
Kad Raya Sally - 15x Pemenang

 (Hadiah akan di'update' selalu jika ada penambahan)

Mula : 18 Jun 2015 | Tamat : 3 Julai 2015 (11.59pm)




Riang Raya Aidilfitri 2015 by Yaya Cendana

1) Hadiah tempat Pertama - Foot Care + Soap bernilai RM55
2) Hadiah tempat Kedua - Cute Frame bernilai RM30
3) Hadiah tempat Ketiga : Purchase Voucher by Golden Rose bernilai RM20 
4) Hadiah Saguhati : 3 x Wang Tunai RM10 
Mula : 18 JUN 2015  
TAMAT : 17 JULAI 2015

REVIEW BLOG: WWW.MARIAFIRDZ.COM


Assalamualaikum.

Okay now kita nak review blog yang sangat kaya dengan ilmu dan banyak manfaat kalau uolsss geledah kesemua entry dari blog ni. WWW.MARIAFIRDZ.COM. Biasa kalau kita g blog orang, sudah terang lagi bersuluh dekat sidebar ada kotak profile tentang pengenalan diri penulis blog. Tapi blog ni takde pun gambar owner blog. Pelik? Eh jangan pelik hehh. Kat dunia ni takde apa yg pelik. Hahahaa. Rupanya owner blog ni, Kak Maria, adalah seorang guru, isteri dan Mariafirdz tu nama gabungan beliau dan husband. Wahh. Dah kahwin rupanya. And jangan memain diaa cikgu okeee. Kena rotan baru tahu. Hahahaa

Blog yang mengandungi banyak perkongsian yang berguna untuk orang ramai. Blog macam ni kompem selalu diterjah orang sbb buat entry tiptoppp gitu. I need to follow her lah. Publish entry yang bergunaa je yaa. Ni tak. Aku tak sudaaa nak buat entry merapuuu je. Nasib baik kadang tu boleh lagi tahan tangan dari menaip. Hahahaa.

Blog Mariafrdz ni bukan sahaja berkongsi tentang motivasi dan hukum tapi terdapat juga perkongsian tentang petua yang sangat berguna untuk kita aplikasikan dan beliau turut gemar untuk berkongsi resepi di blog tersebut. Antaranya:



Ni baru sikit. Banyak lagi petua dan resepi yang telah dikongsi. Nak tahu lebih lanjut? Sila lah ke blog Kak Maria yaa. Tekan SINI untuk pergi ke blog beliau.





REVIEW BLOG: STRAWBERRYSGURLS.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next I want to review blog Mastura Aziz. Masa aku bukak link blog dia aku pun kata dalam hati. Laaaa. Dia ni bukan ke blogger yang design blog lawa tu ke? Hahahaa. Sbb dekat dashboard aku selalu nampak blogger Mastura Aziz ni update entry dia edit blog orang. And hasil design dia ni mmg tiptop. Cantik dan comel. Tengok laa blog dia sendiri. Aku tengok header pun tahu. Kehkehh

Mastura Aziz ni study kat Upsi. Well tahniah laa sbb Upsi is one of unibesiti yang gua nak sangat masuk weyhh. Sobb sob. 21 years old dan sebaya saya rupanya. Hehee. Tepuk tangan sikit. Beliau buat service design blog dan hasil tangan beliau sangat lawa okenggg. Meh aku tunjuk masterpiece diaaa ni. Antaranya:



Amacam? Cantik kan? Kalau rasa perlukan khidmat designer blog boleh laa cari Mastura Aziz ni. 

Blog beliau menggunakan kombinasi warna yang menarik. Coklat+Pink. Sususan sidebar pun kemas. Tak serabut. Keseluruhannya bagi aku her blog is so gojes. Aku suka design blog cenggini. Simple tapi cantik.

Jom terjah blog beliau. Nak mintak khidmat design blog dari dia pun boleh. Harga? Sila berunding dengan tuan blog yee. Hehehee. Tekan SINI untuk jalan jalan kat blog Mastura Aziz.







REVIEW BLOG: GADESUNGUMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Fatin Nur Shahirah, she was born on April 1998, lived on earth. purple stuffies obsessed and talkative. might seems cocky but not. kinda mysterious and weird antisocial. vigorously a biology hater but a chemistry lover. little sensitive plus a cutie kitten liker. a colleen with 150cm height and in love with Muhammad Aiman Akmal.

Next. Kita nak review blog cik adik yang suka keler purple nih. Heheh. Sedapnyaa kalau dapat makan buah anggur sejuk sejuk sekarang nih. *tak masal. Dia adalah salah seorang pemenang Contest by Syahirah Valiant tuu. Maap la ehhh kita review lambat sbb aku ni konon konon tak bukak blog sbb nak studyyy kateenya. Padahal selalunya I end up watched The Voice kat Youtube. Hehehh


Nama cik adik ni Fatin Nur Syahirah. Kita panggil apa yaa? Fatin boleh? Blog dia menggunakan warna ungu sebagai warna tema. Tepuk tangan sikit. Tak mcm aku. Suka kaler coklat tp blog warna warni. Hahah. Dan blog Fatin pun nampaknya tak menganndungi sebarang anasir yang tidak diperlukan. Cuma current status tu nampak macam menganggu pandangan sikit bila kita scrolling down. This is my opinion lah. Kalau hidekan diaa atau letak kat sidebar mungkin lebih kemas.
Nampaknya beliau sudah berpunyaaa. Heheh. Maka melepas lah kalau ada sesapa nak pikat terpikat. Blog Fatin ni keseluruhannya sedap mata memandang. Memandangkan pemilihan background pun okay, dan header pun simple, maka itu membuatkan blog nampak kemas. Tahniahhh. Kipidap hehh. Hahaaa

So. Jom terjah blog Fatin ni. Pergi kat SINI
Sila lah tinggal jejak yaa. In Shaa Allah Fatin akan balas balik.
K tataaaaa !








REVIEW BLOG: CIKHANICRUZIER.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Heehe. Rasa lama benauuu aku tak update blog. Sbb nak fokus speaking Muet lah kengkononnyaa. Padahal speaking tu sudahnyaa kelaut jugak. Kahkah. Gasak lerr. Malas nak ingat. Nanti ambik lah lagi. Yedakk? Hahahaa

Jadi saya mahu review blog Stella Isle; Diary Cik Hani ni. Sebuah blog yang menggunakan kombinasi warna merah, hitam dan putih sebagai tema. Warna garang macam gini, kalau tak reti gabung boleh jadi tak lawa. Tapi bila masuk blog ni aku rasa menarik sunnguh background dia, header dia  and everything dalam blog ni sangat sedap mata memandang. Yang penting, cepat loading dan tak lambat!

Tengok dekat sidebar pun tak mengandungi widget yang tak penting. Semua kemas. I do love the header weyh! Cantik!

So. Nak tahu siapa Cik Hani comel ni? Jenggg jenggg
Boleh panggil beliau Cik Hani. Dan ehemmm ehem. Nampak gaya macam beliau sudah berpunya. Jadi tak boleh lah nak usha. Kehhkeh. Dan aku kena panggil dia kakak. Sbb dia lahir tahun 90. Hehehh. 

Jom terjah Cik Hani ni. Tekan SINI

Sila lah tinggal komen kat blog beliau yaa. In Shaa Allah beliau akan balas balik.
K tataaa !






Giveaway SI Untuk Anak, Isteri, Suami dan Keluarga Cemerlang

بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Assalamualaikum... salam sayang....

Allhadulillah, dengan rezeki Allah Ya Razzaq, saya ada beberapa buku yang hendak diberikan pada anda... Buku nukilan Prof Madya Dr. Wan Maseri Wan Mohd dripada UMP....

Saya selalu gunakan buku beliau untuk panduan hidup saya mengenal makrifatullah yang mana selama ini saya hanya tahu nama Allah Asaul Husna tapi saya langsung tak kenal apakah 99 energi Allah.

Bila pergi kursus dan seminar, usrah, Allhamdulillah saya semakin yakin dengan hati, perasaan dan tingkahlaku saya semua kerana Dia Ya Baari' susunkan segalanya.

Dan di sini saya mahu kongsikan beberapa buku ini untuk semua....



Syarat:


  1. Buat entry tajuk "Giveaway SI Untuk Anak, Isteri, Suami dan Keluarga Cemerlang".
  2. Letakkan banner dan linkkan.
  3. Letakkan komen anda.
  4. Blogwalking sesama peserta.


Tarikh mula : 12 Jun 2015 hingga 26 Jun 2015 jam 11:59 pm

Hadiah:

1 buku Isteri Cemerlang x 1 pemenang
1 buku Suami Cemerlang x 1 pemenang
1 buku Keluarga Bahagia x 1 pemenang
1 buku Cemerlang di bulan Ramadhan 1 x pemenang
 dan kad raya kepada mereka bertuah.

Pemilihan akan dikatogarikan antara suami, isteri dan belum berkahwin, dan akan menggunakan random system. 


Copy paste code di bawah ke dalam entry anda:




Simple Giveaway : From Bintulu With Love






Pemenang akan dipilih melalui random.org manakala bloglist pula berdasarkan 5 penyertaan awal dan akhir.


segmen bermula pada 10 Jun 2015 dan dijangka tamat pada 10 Julai 2015.
Sekiranya penyertaan kurang daripada 30, segmen akan dilanjutkan sehingga 20 Julai 2015 :)


Jom join! Click pada banner :)