Follow Us @soratemplates

Thursday, 10 December 2015

VIETNAM MASK RM3.50 sebotol | Borong Serendah RM1.90!!



ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Aku nak share YEAR END SALE daripada Yana's Beauty Shoppe so korang boleh dapatkan vietnam mask dengan harga yang sangat-sangat murah berbanding kebiasaannya. Aku punya vietnam mask pun aku beli dari beliau. Masa aku beli tu siap dapat freegift lagi kekekee.

Pakat beli dengan kawan-kawan, sedara-mara, adik-beradik sebab kalau korang beli banyak mcm yg tertulis kat gambar di atas, lagi dapat murah. Kalau beli sebotol, harganya RM3.50. Itu pun sebenarnya dah kira sangat murah sebab biasa aku jumpa kat luar orang jual dengan harga RM10.00. Kalau harga biasa Sis Yana ni jual tak silap aku RM4.50 sebotol.

Bagus ke tak? Yaa. Mmg bagus sangat vietnam mask ni. Muka licin jee. Cuma masa pertama kali guna je aku rasa perit noh nak cabut kertas tuu kat muka. Sakit weyh. Tapi masa first time tu jelaa. Lepas tu aku pakai tak sakit macam mula-mulaa dah. Kalau korang nak tengok testimoni vietnam mask daripada aku boleh baca kat SINI. Masa mula-mula guna mmg banyak keluar. Sekarang ni sejak aku amalkan pakai vietnam mask setiap bulan aku punya whitehead blackhead segala head ni dah berkurang dah. Alhamdulillah. Kalau korang meniaga pun bagus beli borong kat Sis Yana ni sebab dia jual borong dengan harga yang sangat murah. AND. THIS VIETNAM MASK IS ORIGINAL YAA. I'M ONE OF HER CUSTOMER.

Whatsapp 017 9361622 YANA

Apa-apa korang wasap/ text je nombor Sis Yana kat atas ni. Cepat grab sebelum sale ni tamat tauuuu!!





2 comments:

  1. Ada je kat umahh.. Pnah dapat freegift. Sakit ea? Alamakkkkk

    ReplyDelete
  2. ada jugak kat rumah..2kali baru try ni

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.