Typing Test Dalam Bahasa Malayia

Typing Test
Visit the Typing Test and try!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Bosan-bosan ni ada bagus jugak test typing skill yang slow macam kura-kura ni. Kakakaka. Sekali result, 67 jekkkkk??????? Nampak noh menaip lambat. Ni nak kene practice hari-hari ni. Dah alang-alang test typing bahasa malaysia, apa kata test typing dalam bahasa Inggeris pulak nanti. Mana laa tahu nanti keje boleh aplikasikan type laju laju macam keretapi ni hahaha. Korang mesti pernah cuba jugak kan. Jom test sama-sama! Kat sini>> http://10fastfingers.com/typing-test/malaysian

12 comments:

  1. hahaha aku paling tinggi 49 je ... gila lah .....

    ReplyDelete
  2. ada level ker nie?

    yang bagus sepatutunya berapa?

    ReplyDelete
  3. @eimahahaa sebelum ni pun sy ada dpt 40 50 lebih jugak.

    ReplyDelete
  4. @Aqilah Azmihehe try laaa boleh isi masa lapang jugakkk ni

    ReplyDelete
  5. @Muhammad Khudritak tahu laa tp sy rasa 67 tu still tak bagus sbb sy tgk org lain ramai yg lagi tinggi dari sy sobb sobb

    ReplyDelete
  6. haha . paling tinggi pun dapat 42 je . average i dapat 35 . lol . tapi try bi better daripada taip bm kehkeh

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  7. Rajin betuk nak test kepantasan menaip...chaiyok dik

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.