Follow Us @soratemplates

Monday, 28 December 2015

Top 3 Pencarian Blog Terkemas 2015!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Kalian mesti serba tahu tentang pengumuman pemenang top 5 pencarian blog terkemas 2015 yang dianjurkan oleh blogger Om telah sampai kemuncaknya apabila beliau mengumumkan senarai nama tersebut semalam. Aku dapat Top 3 weyh!! Sungguh tak ku sangka sangka betul. Untuk entry penuh, boleh baca kat SINI. Dan kalau anda baik hati, boleh tolong klink link ni dan tunggu sampai habis loading then skip ads. Mana tahu ada rezeki aku boleh dapat duit poket nak buat betulkan henpon gue yang rosak ni hehehe. Klik yee! >> http://lynk.my/GoIA



Kepada semua yang menang, tahniah aku ucapkan. Saingan mmg sengit sebab semua blogger yg join blognya lawa lawa kemas kemas comel comel. Apapun, tahniah Rrai. *masuk bakul sendiri angkat* Yang bermakna sangat ni sebenarnya sebab blog aku ni aku edit sendiri. Tu yg rasa gembira sesangat. Sebab hasil titik peluh sendiri. *cehh berpeluh laa sangat

Ni haa design yang aku pertaruhkan masa join pencarian blog terkemas ni. Tapi sekarang aku dah touchup sikit blog ni tukar kaler dengan width dan ada laa sesikit lagi aku ubah.


Barangkali design dulu lagi soft warna dan nampak feminin. Tapi gua gedik nak tukar jugak kepada warna coklat. Maka. Jadilah mcm apa yg anda lihat kini.



10 comments:

  1. wah! tahniah rrai!!!

    btw warna coklat ni buat saya rasa nak cari mcha kat dapur...hihihi

    ReplyDelete
  2. tahniah..btw, blog kamu memang sangat neat :)

    ReplyDelete
  3. Tahniahhhhhh sisssss !!!!!! :DDD you deserve ittt! :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Rrai ;-)
    Memang tak dinafikan blog awk memang terkemas pernah akak follow...tersusun dan yang paling penting, nyaman jek rasanya....ngn alunan piano lagi..memang menambat hati...

    BTW akak ada tag Rrai tuk join GA by Aynal....hihihi jgn marah ye...jom tau

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/year-end-new-year-giveaway-by-aynal-m.html

    Hihihihi ;-)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.