Follow Us @soratemplates

Thursday, 10 December 2015

Teruja bila kawan sendiri ada blog!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Actually I want to publish this entry last day but then I'm kinda super lazy and busy with Beauty Of Birth k-drama so today lah I publish entry ni hahahaha. Korang ada tak kawan yang korang kenal yang juga mempunyai blog? Dulu aku banyak ajak kawan-kawan aku buat blog, mula-mula they kinda excited lah kan but end up with the blog terbengkalai umpama sampan karam tersadai tepi pantai kakakaaahhh terima jelah perumpamaan merapu aku ni.

Dalam minggu lepas, kawan sekelas aku masa dip dulu wassap aku dan mintak url blog aku sebab dia kata dia nak stalker kekekekeee masa tu gua fefeling malu-malu kucing je kengkonon. Aku ajak dia buat blog sama tapi dia kata dia tak reti dan aku kata apa-apa tak tahu just ask me. Aku tak expect pun dia nak buat blog tapi lepastuh dia kata kat aku dia buat blog jugak hahahahaa tahniah Rrai ada kawan blogger baru.

Sekali aku tengok blog dia, serius rajin gilaa dia join GA dan Segmen even dia baru jee buat blog. Nama kawan aku ni Sabrina. Tapi aku selalu panggil dia Sab je. Peramah orangnya. Sweet plakktuuu.





Ni gambar budak-budak kelas aku. Cuba teka mana satu aku? Kahkah. Gambar atas tu Sab pakai tudung merah. Yg bawah ni Sab pakai tudung hijau. Kalau korang terer cari saya selit belah mana hahaha.

And I just feel so excited sebab kawan aku ada blog jugak. Selalunya kawan-kawan aku kat blog ni majoriti aku tak pernah jumpa tapi bila kita ada kawan blog yang kita pernah jumpa mestilah rasa seronok kan kann. Hahaha. Harap-harap Sab akan terus aktif dengan blog dia dan jangan biar terbengkalai yee Sab aku babap kau nanti hahahhaa.

Harap korang sudi lah tinggal jejak, komen dan follow kawan aku ni yaa. Dia baru je buat blog. Aku appeciate sangat kalau korang sudi singgah blog beliau. Hiiihi

Klik SINI untuk ke blog Sab.




\

13 comments:

  1. Rupanya kak sab ni kawan kak rrai rupanya

    ReplyDelete
  2. best la ade member yg join blog. kwn sya pon ade tp jenis terbengkalai juga. hehe

    ReplyDelete
  3. tulaaa, best kan bila kawan sendiri ada blog. ada benda best nk share :)

    ReplyDelete
  4. Setakat ni takde lagi :p oh btw, birth of a beauty tu memang best gile! baru je habis nonton :p ehe

    ReplyDelete
  5. saya pulak malu kalau kawan sendiri baca entry saya.

    ReplyDelete
  6. best kan bila kwn sndri ada blog juga,blh share

    ReplyDelete
  7. hehehe~ bestkan ade kwn buat blog nih? sy un ade dulu, aktif kot. skrg da kelaut mne tahhh hahahahh~ :D

    anyway, drop by my blog mybe? thankss! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. dulu ada tapi diorang tak reti so terbuang macam tu je lah blog diorang haha

    ReplyDelete
  9. Wah rai. Terharunya. Sab pun harap Sab dapat terus stay dengan dunia blogger ni. Dah fall in love dengan blog ni. Thank you rai kenalkan sab dengan dunia ni. Me lovu you so much ^_^

    ReplyDelete
  10. mesti bestkan ada kawan kita kenal dalam blog...setakat ni takde lagi...

    ReplyDelete
  11. duluu adaaa kawan yang ada blog.. tapi in the end tinggal Lissa sorang ja yang aktif. dorang semua karam macam sampan yang Rrai perumpamakan tu. hahaha

    ReplyDelete
  12. oo..oo.. memang seronok paling tak boleh sama2 baca entry diorang jugak

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.