Sunday, 20 December 2015

Tersenarai dalam Batch 2 : Senarai Pendek Pencarian Blog Terkemas 2015 !


ASSLAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Again, blog cabuk aku ni tersenarai dalam batch kedua pencarian blog terkemas 2015. Sebelum ni aku diberi peluang untuk tersenarai dalam batch pertama pencarian blog terkemas 2015 ni. Tapi tak sangka pulak akan tersenarai langsung dalam batch kedua. Serius tak sangka and its such an honour to be a part of this batch. For the next round seriously I dont think I can survive because all the competitor's blog are so so so kemas and adorable kekekekee mohon jangan nangis belakang pintu yee Rrai kalau failed next round. Eh gua fefeling jadi finalist X Factor pulak ni deh. 


Korang boleh baca entry penuh cik penganjur Om yang super cantik ni kat SINI

Kepada semua yang tersenarai, tahniah k! Blog korang semua comel comel kemas kemas belaka tauu! Eishhh cemana laa Om ni nak pilih ekh sbb semuanya kemas. Mohon jangan poning kepala yee Om hehehe


PLEASE PLEASE PLEASE VOTE ME BY CLICK THIS. TQ!> http://lynk.my/GoIA









4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.