Tuesday, 15 December 2015

Rajinkan diri klik NUFFNANG orang


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sekarang ni, kalau aku blogwalking atau jengah blog org, mesti aku akan klik iklan nuffnang dieorang. Sebab aku berpendapat kalau aku ikhlas klik nuffnang orang, InShaaAllah orang akan klik nuffnang aku suatu hari nanti hehehh. Sebenarnya ada jugak suatu masa dulu aku delete iklan nuffnang dan tak letak kat blog. But then aku letak balik dan baruku sedar statusku hilang.

Dan nah. Ini currently amount hahahaha. Tp kira okay laa sbb kalau tak dulu bape hinggit jee weyh.


On-going.
Terima kasih NUFFNANG! Sayang NUFFNANG hehehehe



Jom vote saya utk dapatkan domain idaman saya! Klik SINI
Nak menang tiket Bruno Mars? Klik SINI




14 comments:

  1. Selamat ber-Nuffnang! Klik Umobile :)

    ReplyDelete
  2. Amount nuffnang kita sma..hahaha

    ReplyDelete
  3. In sha Allah...sekarang 2 dijit satu masa kelak mungkin 4 dijit...5 digit...kan....amin....

    ReplyDelete
  4. Wahhh. Banyak juga tuh kak. Leya baru 4 ringgit sengah. Chaiyokkk kak

    ReplyDelete
  5. SAMAAAA qila pun ikhlaskan diri sbb ada yg click untuk kita walaupun kita tak tahu kan huhuhu <3

    ReplyDelete
  6. Salam Rhai ;-)

    akak pun mcm awk...akak click all blogger yg akak lawat yg ada nuffnang...sbb tu je cara akak balas budi baik semua yg dtg lawat blog akak... ;-) akak suke...kire sedekah jugak kan? hihihihi

    ReplyDelete
  7. sambil klik nuffnang sini..
    kadang pelik saya, nuffnang tak nampak kalau guna google chrome...kenapa ek?

    ReplyDelete
  8. wah, betul jgk tu. sama2 tlong. kita tlg org, org tlg kita

    ReplyDelete
  9. Rajin2 diri dik..sekali klik dapat 25 sen kan...bayangkan 10 orang klik sehari..tak banyak satu klik pun dah syukur

    ReplyDelete
  10. Dulu ingatkan kalau klik nuffnang bil internet bulanan akan naik thats why tak berani tekan, rupanya tak huhuhu.

    ReplyDelete
  11. kalau macam tu.. Lissa klik nuff Rrai lah jugak.. hehe :D

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... ada juga earning dari MYiDEAKiNi telur ayam sajer.. 00.00

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.