Pencarian Blog Terkemas 2015!

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Jom support dan join pencarian blog terkemas dari kawan super cantik saya iaitu OM. Actually I wonder I should join or not sebab terang-terang dia kata PENCARIAN BLOG TERKEMAS and btw Rrai blog hengko kemas ke idok cam sarang tebuan jee hakuu nengok.*rasa diriku rendah serendah mutiara di lautan*

Uols rasa blog saya ni nak bagi penampor ke caner cam perasan pulak kahkahh. Tp benda baik haruslah disebarkan kan kan kan mana tahu ada pembaca blog saya yang blog dia kemas boleh laa join yaa yaa. Klik pada banner di bawah untuk makumat lanjut.

............................................
Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.

Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!


.................................

Tag to:



PS: Start esok I baru nak review pemenang segmen. Stay tuned yeeeeee tataaaa!





27 comments:

  1. Good luck :)

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  2. akak pun join sini gak tadi
    http://iampiegirl.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  3. Akak pun joined,

    Good luck!!

    http://suriaamanda.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini. goodluck rrai :)

    ReplyDelete
  5. All the best!

    Jemput join blogger contest di blog iday ye :) Hadiah berupa AirAsia Big Points and Cash sehingga RM600 : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama

    http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih join ;)

    Ini senarai peserta , http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

    ReplyDelete
  9. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  10. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye rrai..:D

    ReplyDelete
  11. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  12. Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  13. Good luck..Kita sma2 tersanarai..hehehe

    ReplyDelete
  14. Singgah sini..Mimi pun oin jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete
  15. Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

    Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

    http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  16. Qin singgah sini dgn segmen sama smbil follow! // maaf~ bru skrang dpat bloqwalking >.<

    Moga berjaya dlm segmen ini ye! GUDLUCK!~ :3

    http://officialsyiqin.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dari segmen yang sama =)

    gud luck !!

    ReplyDelete
  18. Goodluck.. Dan tahniah tersenarai pendek buat kali kedua...singgah jap sini..hohoho

    ReplyDelete
  19. gud luck rai. :) tahniah tersenarai tuk list yg kedua :)

    ReplyDelete
  20. tahnia mennag top three terkems blog 2015

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.