Sunday, 6 December 2015

Pemenang Segmen December Award & School Holiday Contest

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah. Menang topup RM10 daripada Blogger Bang Jatt (nama sama macam sepupu akuu rasa macam nak jee teriak macam selalu kat Ijat bila dia dtg rumah, Woiiii Jatttttt!) hehehee *gurauu* Eh tp tgk kat sidebar umor 18. Sah. Sama macam Ijat sepupu aku. Ke sepupu aku ni diam diam ada blog? hahahahaa k k gurau gurau. Sepupu aku takde maknanya nak bikin blog weyh. Baik dia main game ps3 diaaaaa.

TQ Blogger Jatt. Aku mmg tengah takde topup sekarang ni. Alhamdulillah rezeki. Hiihi


Topup RM10 untuk 2 Pemenang daripada Aku (Bang Jatt)

Uolss kalau ada join Segmen yang sama, boleh check nama pemenang. Mana tahu menang sama ke.
Check kat SINI

Taaata!!


4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.