Sunday, 27 December 2015

Lamanya tak bukak Blog!!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hai everyone! I miss you guys so much muehehehehe and also this bajuwarnacoklat, tiga hari aku tak update engko yee. Sorry sorry. Ekceli aku takde laa busy bebeno benonye tapi bila dah semua makcik makcik balik kampung dan sepupu sepapat berkumpul, haaa maka aku secara tak langsung busy ah tu kahkahh. Lagi-lagi rumah mak long aku ada yaasin kemarin. Tahu yaasin? Sesetengah tempat panggil yasinan. Tapi tmpat aku panggil yaasin. Kat sini tiap minggu ada yaasin. Belah laki ngan pompuan lain. Pompuan biasa petang. Laki biasa malam. Yg mak long aku punya ni yaasin belah pompuan. Aku ler sibuk di dapur jadi runner kepada makcik makcik aku hahahahaaa. Nak itu ini semua aku yang bergegas ke sana sini. Phiewww. Penat sikit tapi seronok sebab ada jee benda nak dijadik bahan gelak kalau dah berkumpul makcik makcik akuu ni.

Ni ontheway nak update entry pending dan join GA GA dan juga segmen. Nanti aku blogwalking semua yang terjah blog aku yee! Taataa!


2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.