Follow Us @soratemplates

Thursday, 24 December 2015

Lagu Menggamit Kenangan [VIDEO]

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA
Aku nak share lagu kegemaran aku zaman kecik kecik dulu ni hahahha. Siapa ingat ni lagu nenek nenek si bongkok tiga dia silap heheheh. Gua kekecik dulu layan lagu hindustan k...............
Sila play dua lagu di bawah untuk menggamit kenangan tahun 90-an. Kecuali kalau anda mmg bukan peminat hindustan maka barangkali laa anda tak tahu hahaha.

I love SRK and Kajol very much maigoddd they are so perfect together in this movie!! Siapa suka tepuk tangan sikit kita sama hehe!

5 comments:

  1. Hahaha..Memang best lagu tu.. >_< Dulu pun salu layan Hindustan

    ReplyDelete
  2. alamak tersangkut pulak sampai tengok semua video....hahahhaha
    rindunya!

    ReplyDelete
  3. Haha teringat bile shah rukh khan nyanyi je kakak saya kemain cakap "Ahhh I wish I was his women" Haha #MenggamitMemori ni :D

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  4. tak tengok lg.. bestnya
    kajol makin berumur makin lawa.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.