Jatuh cinta dengan dekstop wallpaper palette!


ASSALAMUALAIKUM

Sedang sibuk-sibuk buat background untuk blog, terdetik pulak nak buat wallpaper untuk dekstop. Aku punya dekstop wallpaper memang usually aku buat sendiri. Sebab aku lebih suka macam tu. Mostly aku punya wallpaper buatan sendiri aku pilih warna hitam sebagai latar belakang. Sebab aku jenis org mmg suka hadap laptop, jadi aku rasa better guna warna hitam. Tak sakit mata pun iyee hahahaa. Kat bawah ni antara dekstop wallpaper aku. Gua suka letak quotes yang memotivasikan mental aku. Yelaa tak sape nak ingatkan hari-hari maka ingatlah sendiri hehehee.


Yang wallpaper JDT ni bendera tu bkn hasil tangan aku. Aku lupa dapat dari mana. But I kinda love it so I put it to my wallpaper. Kalau korang nak guna, guna laaa. 

Tapi sekarang ni aku dah tersuka pulak dengan background palette. Sbb nampak comel pulak kaler dia. Serius. Aku dah pakai buat wallpaper dekstop. Mcm gambar atas sekali tu. Nampak tak dekstop aku. Kemas dok? Kiiikiikii.

Aku rasa cam nak share lah background palette ni kat korang. Ada tak yg nak? Aku sedang berkira-kira nak buat segmen yg mana semua peserta akan dpt background palette utk dekstop dgn nama dia dan quotes pilihan mereka. But I'm still wondering whether I should or not. Apa yg aku suka tentang backgrond pallete ni, bila kau bkk je laptop/ pc dari jauh org dah boleh nampak kombinasi warna yg menarik kat skrin korang. Plus backgrond ni simple dan modern style. Jadi dekstop korang takdelah nampak serabut sgt even folder bersepah pun haahahaha. Aku dah rasa mcm nak ajeee cat rumah mcm kaler palette ni weyhh. Aduuuduuu

K tataaa!








5 comments:

  1. wahhh wallpaper pun nak cantik kan heheh nice!

    ReplyDelete
  2. Share, please? Nampak macam best je. Hehe

    ReplyDelete
  3. wahh kak rrai banyak font yg comil2

    ReplyDelete
  4. wahh kak rrai banyak font yg comil2

    ReplyDelete
  5. Wahh buat sendiri tuu. Tak rajin dah nak buat macam tuu

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.