Ini dia blogger paling rajin singgah blog orang! #ReviewBlog


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Sekarang aku nak review blogger yang korang semua sudah tentu dah kenal dan nama dia pun tak asing lagi dah. Sebab tu orang kata dalam berblog ni pilihan nama pun adalah penting supaya senang orang nak ingat. Blogger yang aku maksudkan ni merupakan antara blogger yang paling selalu datang blog aku dan tinggal jejak di cbox. Malahan beliau jugak rajin komen entry-entry aku tauu! Blogger ni memang tak sombong uols singgah blog dia nanti mesti dia singgah blog uols balik.

Siapa?

MS. KEJUPENYET

Beliau berumur 21 tahun. *tepuk tangan sikit sebab kite sebaya* hehehe. Dalam blog dia ada banyak info best yang korang boleh jumpa dan barangkali korang pun taktahu pasal informasi yang dikongsikan tu. Hahahaa. Jadi kalau nak tahu kena lah follow blog dia yaa. Dia rajin update blog jadi dont worry your dashboard takkan lonely gitewww.

Antara entry beliau yang menarik adalah:

Selain itu, kalau korang rajin bukak Facebook korang juga boleh dapatkan info terbaru daripada page beliau. Jangan lupa like yaa. Banyak benda best beliau share kat page tu! Klik SINI


 Entry Review ini dibuat kerana beliau merupakan salah seorang pemenang segmen yang aku anjurkan baru-baru ini. Terima kasih Ms Kejupenyet sebab join segmen saya yang tak seberapa. Semoga kita sama-sama berjaya dalam dunia blog dan juga kehidupan.

Assalamualaikum..





9 comments:

  1. Haaa dia mmg rajin haha. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. cik kejupenyet ni memang rajin nau. datang say goodluck kat entri segmen saya hahahha

    ReplyDelete
  3. tahniah keju penyet ....nanti kite terjah awak plak ye

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Dkat IG pun dia rajin. Hihii ;)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.