ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES: Wallpaper/ Background Dekstop [Palette Colour]


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Semalam aku ada post satu entry pasal wallpaper dekstop aku yang macam kat bawah ni dengan menggunakan colour palette sebagai tema. Aku jugak ada berkira-kira nak buat segmen dan bagi wallpaper ni kat semua dengan pilihan nama dan quotes masing-masing. Tapi aku batalkan sebab aku rasa lebih baik aku bagi yang kosong ni dan kalian boleh pilih macam2 warna dan apa2 quotes pilihan untuk diletakkan kat wallpaper ni. Korang tinggal letak ayat jee ni. Boleh edit sendiri pakai photoscape pon boleh. Kalau rajin dan nak tulisan berstyle style bole laa guna adobe photoshop. Aku share ni sebab ada blogger komen mcm kat atas tu. Kalau dia tak komen maybe lambat ler jawabnya hakuuu upload semua wallpaper ni hahahahahaaa *rrai pemalas*

Wallpaper ni 1920x1200
So mmg besar gedabak ikut saiz wallpaper laptop. Klik gambar untuk tumbesaran.

Kalau rasa terbesar sangat, boleh resize and crop ikut citarasa sendiri. Tapi bagi aku resize jek senang nak crop cam payah lakk.



















Kalau korang nak, sila laa guna dan save yee. Kat bawah ni extra satu dah siap edit I bagi. Hahahaa. Quotes tak memasal jek ekh. Korang kalau rajin letak laa gambar korang dah siap edit ke, calendar ke, nama korang ke, tarikh lahir boypren ke ape apee laa lagi utk mencantikkan wallpaper ni. Ikut kretip uols.


Okay tak kombinasi warna aku pilih ni? Hiihii

Taaataaa!




10 comments:

  1. cantik bila dah letak kucing tuh. leya amik satu boleh ye rrai? nak letak kat dekstop

    ReplyDelete
  2. oh myy, sho cute sis! :D love the soft color ones ><
    anywy, visit my blog mybe? http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

    ;)

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaa... kucing tu cuteeee.. >_<

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa! sarah ambik satu tau

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...