Monday, 7 December 2015

FREEBIES: Bakground Diagonal Stripes


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Untuk background kali ini, ada 40 kombinasi warna yang aku upload khas untuk kalian. Masa aku buat ni naik juling jugak mata main dengan warna dia hahahaha. Jangan korang pulak rambang mata taktauu nak pilih mana hiihi. Ada banyak lagi background aku nak upload akan datang. Tinggal rajin tak rajin je nak upload banyak2 tu. Sebab semua background ni aku upload kat photobucket dulu baru aku upload kat blog. Kalau korang copy url dia korang boleh nampak ada tulis photobucket heheh

Harap entry ini membantu. Tataa!



























5 comments:

  1. cantiknyaaa.. suka yang kaler2 pastel =)

    ReplyDelete
  2. You really do a good job with this colours . Combinations is pretty nice too . Thumbs up :D

    = ( Syamsid Blog ) -

    ReplyDelete
  3. wahhhhh rajinnyaaaa buat backgrounddd (>_<)

    ReplyDelete
  4. Suka warns pastel tuu lembut je n pinkyy hihii

    ReplyDelete
  5. Bestnya... lawa2...

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera

    Jemput join segmen Nurrul
    http://youismysoul.blogspot.com/2016/05/giveway-topup-by-nurrul-2.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.