Follow Us @soratemplates

Sunday, 6 December 2015

FREEBIES: Background Buku Tulis #garis-garis

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA


Background ni ala-ala garis buku tulis gituu and actually I really this type of background sbb menampakkan blog kemas. Sebelum ni aku pernah guna background garis buku ni kaler pink tak silap masa tu aku baru2 lagi dalam dunia blog ni. Kaler utk background mcm ni masa tu aku jumpa typical sangat. Boleh dikatakan majoriti akan sama je jenis kaler macam yg aku guna tu. Pilihan warna pun tak banyak. Maka ni haa gua buat kaler rare sikit lain dari yg lain hahahaa. Colour combination ni sangat comel weyh! Rasa nak makan jeee*over*

Untuk dapatkan url background ni, anda boleh right click dan copy image url/ image address yaa. 


Kalau guna komen yaa! Nak terjah follow blog uols hehee













You can check many colour and type of different background HERE
TQ!





3 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.