Follow Us @soratemplates

Saturday, 19 December 2015

Followerku ghaib!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Tadi aku ada baca entry yang dibuat oleh blogger Izyan Cinnamon. Beliau ada kata follower beliau berkurang. Actually aku pun sebenarnya menghadapi benda yang sama and I was so speechless but yaa a normal Rrai dont always give a shhhh to whateva happens hahaha.


Jumlah follower aku sebenarnya 1447. [tq so much for those who following me!] Aku mmg jenis yang akan ingat jumlah follower blog ni sbb usually aku carik balik sape yg follow tu sbb nak blogwalking atau follow dia balik [tapi ada jugak yg aku tercicir keekekeke sorry] Memula dia jadi berkurang 1446. And masa aku tgk berkurang tu aku mcm sedor diri sikit laa ye laa blog aku pun blog biasa biasa takde apa best so bila ada unfollow tu aku rasa tak mustahil. But then dia menurun jadi 1441. Aku cuak ah jugak tadi hahaha. Terus aku rasa, alamak teruk sangat ke blog aku?

BUT THEN. Jadi 1426 follower!! Mak aihhh banyak noh unfollow? Omomooooooo speechless I nokssssss

Mmg tengah berlaku fenomena unfollow ke caner ni?




PLEASE PLEASE PLEASE VOTE ME BY CLICK THIS. TQ!> http://lynk.my/GoIA










19 comments:

  1. Saya pun juga dalam 1 hours je. Hilang banyak haduh :(

    ReplyDelete
  2. Rai...samalah. rasanya sistem ada masalah kot. haha. ad plak sistem ye
    mybe lepas ni okeh la tu...kita tunggu dan lihat dulu

    ReplyDelete
  3. Hukhukhuk. Samalaahhh T^T Mendadak jugaklah dia turunnn. Hahahaha, blogspot saje nak berguraulah niii x3

    ReplyDelete
  4. tu la rai... akak pun dah berpuluh hilang... hikhik

    ReplyDelete
  5. saya pun ada yang unfollow.. baru dua hari tak bukak huaa

    ReplyDelete
  6. ecah pon banyak dari 2200+ jadi 2100+ ja..huhuhu..

    ReplyDelete
  7. blogspot pun hilang?dot com pun hilang gak...tapi takpe wak... kawan realiti pun boleh hilang,inikan pula di alam maya...heee...

    ReplyDelete
  8. sama gak berlaku tragedi ni...T^T

    ReplyDelete
  9. opi pun mengalami masalah yg sama T___T

    ReplyDelete
  10. qila hilang beratus followers ahahahaha
    maybe blogspot dh delete acc yg lama tu kut idk

    ReplyDelete
  11. Saya pun daripada 14++ dah jadi 13++.. Sedihnya.. Huhuhu...

    ReplyDelete
  12. om pun sama.. walaupu tak turun banyak tapi masih rasa kehilangan

    ReplyDelete
  13. tulah, fikir macam blog kite ni teruk sangat je sampai org dok unfollow kan T__T dahla dalam masa sehari lak tu followers hilang sampai 20++ hahaha. haraplah masalah ni cepat baik

    ReplyDelete
  14. Ok Rrai. Sekarang mmg lagi parah. Dah sampai 1416 pulak. Jauh betul berganjak. Hurmm. Pelik

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.