Dubsmash Kajol yang serius cute!


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

I am one of her fan since I was kids. Sejak kecik lagi aku mmg suka nengok cite hindustan weyh. Maklumlah makcik2 aku mmg rajin beli video tape yang beso gabak [masa zaman dulu punya] dan bila dah maju sikit, cd pun dieorg selalu beli. Jadi sebagai anak buah yg baik aku pon duduk bersila sama masa depa tengok hindustan kakakakakaaa

Cite dilwale keluar pawagam 18hb ni kan kann. Auchhh mohon Gedik nak layankan permintaan aku nengok hindustan kat wayang sebab gua tahu dia mana lahai suka hindustan. Dia ckp nak tengok Star Wars. Cis. Gua tak kira nak hindustan jugak!

Nak tengok tak video comel dubsmash Kajol ni? Tengok kat SINI tau. Sebab aku tak reti nak masukkan video facebook dalam entry kahkahh. Jadi kalian tonton kat situ laa yaa.

Mohon tolong vote aku dengan klik link ni>> http://lynk.my/GoIA
Klik banyak kali pun takpe aku hargai sesangat. Korang tak perlu buat apa-apa. Hanya klik link tu dan tunggu sampai habis loading je. Tu link entry aku. Setiap klik korang menentukan samada aku berjaya atau tak utk dapat domain idaman aku. Jadi tolonglah klik yee muah muahhh hahahha.

Tataaa!


ps: sekarang mood nak tengok hindustan laa pulak heheh. gua nak layan dilwale tahun 1995 punya dulu sat. babaiiiii uols








5 comments:

  1. Comelnya kajol Minat dia juga sebab dia jrg pakai seksi :)

    ReplyDelete
  2. @Wardah Aneesacomel kannnn dia. sy pun minat sgt kat dia

    ReplyDelete
  3. rasa macam dia muda lagi je dia buat cmni...

    ReplyDelete
  4. kita geng. akk minat kajol jugak. tak minat hindustan sangat tapi kalau kajol atau rani mukherjee akak tengok..heheh

    ReplyDelete
  5. terasa macam dah lama tak layan bollywood...hehehe

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.