Tuesday, 22 December 2015

Bring the flashback

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

This is just a random pictures I select just because I wanna feel the throwback session hehehhhh *mostly gambar Kuim laaa tapinya*. Bak kata orang, satu gambar simpan sejuta kenangan gitewwww. Well bukan selalu aku nak upload gambar personal kat sini. Sekali sekala apa salahnyaaa kan kan sebelum berakhir tahun 2015 ni hahahhh.

Gambar kat bawah ni tak silap masa Form 4. Lengkap dengan baju batik asrama sbb masa ni gua outing dengan family g makan mee bandung kat tanjung emas dan jalan jalan sekejap sambil menghabiskan duit bapak aku g beli jajan dan barang asrama kat Giant hahaha.


Fraser Hill. Form 5. Put some emoji sebab menampakkan kegemukan aku terserlah dalam gambar ni. Masa ni nak posing pon malu bila Gedik nak ambik gambar kahkahh


Makanan masa sahur. Instant bubur ayam dengan kentang goreng semalam punya beli kat Aeon hahahaa. What a pity Rrai sebab masa ni sahur sensorang sbb kawan bilik aku jenis tak suka makan sahur. Aku pulak mmg dibesarkan dgn sahur dulu jadi mmg dah biasa sahur makan jelah hape pun yg penting bangun sahur hahaha.


Makan sardin paling murah sbb nak jimat. Tak silap aku beli sedozen terus sardin ni masa tu. Bapak aku asyik tanya jee bagus ke makan sardin jenama ni sbb aku beli ngan dia masa tu hahahaa. Bedal jelah janji murah. Rice cooker ni legend woooo. Bersem-sem bersama kami. Asal ada spotcheck jee ke sana sini rice cooker ni berlayar. Ke rumah sewa budak laki pernah, ke bonet kereta orang pernah. Semua spotcheck punya pasal.


Makan berdua di balkoni kekekee. Waima maggi je pun tapi the feeling tu yg penting. Siap asing telur kuning sbb nak yg separuh masak dan sbb takut over cook maka diasing terlebih dahulu. Maigod miss this!


The view from the balkoni. I love to be here. Nak kata aku skodeng mamat hensem kat stadium tak jugak sbb gua bkn nampak muka sape pon kat situ. Maybe because I love to a lot of green things here hahahaa. Rrai kan damai orangnya phuihh


Discussion. Tak silap ni pasal besoknya kena present pasal case Anwar Ibrahim kat kelas. Well I dont really know about the case so during the presentation I was babbling nonsense things at the back lol


Last minute preparation. Tak ingat ini untuk presentation atau assignment. Hahah. Yang pasti kiteorg minum satu jag kopi sbb taknak bagi ngantuk. Ini paling aku rindu sekali.



This one is before we took our result at the faculty. Dan malam sebelum tu, aku nangis sebab takut nak ambik result hahahahahaa. Pahal mata gua cenggitu plak dalam gambo ni alahainyaa


Am I is the only one who think this spot is good to make a very nice picture? Hahahaa


Masa sukan. Mengelat kejap pergi ekspo hewwhew.


Bukti aku belajar kat KUIM hahahaaa. Bukan selalu dpt pakai seluar kalau kat sini. Time sukan atau koko jee dapat.


Last paper, last sem. 


With Wan ketua kelas gua.


My girls. One of the best picture we made! hahaha


Entry ni tak habis lagi sebenarnya tapi sbb dah 2:42 am dan gua rasa mengantuk pulak tetiba maka ending gambar entry ini tergantung sampai sini. Tido dulu lah mana tahu besok ada anak raja masok meminang kakakakakaaaaaaa TATAAAA!

PLEASE PLEASE PLEASE VOTE ME BY CLICK THIS. TQ!> http://lynk.my/GoIA



5 comments:

  1. Uish satu jag minum kopi tu! kopi susu ke? hehe..
    Hati2 jgn duduk bawah scaffolding tu, nnt barang atas jatuh pula

    ReplyDelete
  2. kerajaan kita nak suruh kita masak sendiri kat kalau nak jimat...tapi bila student nak masak kat hostel tak bagi pulak..sipa rampas barang lagi..dah tu macam mana..

    ReplyDelete
  3. selalu keluar masuk KUIM hantar kakak...teruja pulak bila rrai kata bljr sini...heheheh

    ReplyDelete
  4. best teringat kenangan time study.. kalau rindu tengok gambar2
    lama tak ke melaka. mesti banyak dh berubah

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.