Banyak tips dan informasi yang dikongsikan oleh Blogger ni! #ReviewBlog

ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA
Hari ini aku nak review blog seorang blogger comel yang kalau dia senyum lagi nampak comelsss dia hahahhaa. Dalam dunia blog ni, beliau adalah salah seorang blogger yang tak asing bagi aku sebab beliau rajin blogwalking blog orang lain dan juga tinggalkan komen. Siapa? Jenggjengggjengggg
Tengok gambar di atas. Mesti kalian kenal kan. Hihii. *sorry sis kite cilok gamba kat sidebar tepek sini sat hihiii* K jom baca pengenalan diri ringkas yang beliau letak di sidebar blog beliau.
Sayidah Napisah. 22. UPM, Serdang. Course Major Matematik. Seremban. Suka makan walaupun gemok tak sedar diri hahaha. Anak manja umi abi. Boleh email saya sayidahsuperb@ymail.com untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan,review atau event.

Jadi seharusnya saya panggil beliau kakak sebab beza umur setahun hahahaa. *gua sebenarnya dulu-dulu seorang yang tak peduli pasal umur ni tp sebabkan ada senior yg beza umur setahun je dgn aku marah aku sbb tak panggil kawan dia kakak, maka sampai kini kalau beza umur setahun je pun gua akan panggil kakak* Insap.

Blogger Sayidah Napisah ni banyak kongsikan tips berguna dan informasi terkini yang kita perlukan di dalam blognya. Segala info terkini beliau akan kongsi dalam blog dan ianya secara tidak langsung memang membantu para blogger dan pembaca yang lain yang barangkali tidak peka terhadap isu semasa. Well done sis!

Antara entry latest yang korang #mestibaca adalah:

Berkaitan dengan tips, beliau juga banyak kongsi tips yang berguna kepada para pembaca. Antaranya:

Menarik kan entry-entry yang beliau kongsikan? Jadi apa kata kita terjah ramai-ramai blog Kak Sayidah Napisah ni! Tak rugi pun tau malahan korang boleh tahu banyak infor best! Klik SINI untuk ke blog beliau.


2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.