All time FAVORITE


ASSALAMUALAIKUM | SALAM SEJAHTERA

Hari ni satu hari tak ber-update blog. Kahkah. Padahal kua jalan pergi mana jaa pun. Mengada jalan seluruh Cowboy Batu Pahat tu dengan Gedik sebab nak cuci mata tengok aneka barang barang dan makanan dan jajan jajan dan periuk kuali kipas angin padahal aku rumah pun takdekk lagi. *berangan* Takpe kita survey je dulu kengkonon kahkah

Untuk jajan selection, ni haa jajan SMAX pek hijau aku beli sekali besar banyak tu! Bukan apa, jajan ni selalu jual kat kedai pek kecik kecik tu je kalau nak beli pun biasa beli tak banyak camni. Satu tiga posen ok! Fuhh. Aku tak suka sgt pek merah. Aku lagi suka yg kaler hijau ni. Gua masa kat tempat jajan tu Gedik yang tunjuk jajan ni sebab aku mmg pernah bgtahu dia aku suka jajan ni. Maka gua pun gendong plastik beso gabak ni pergi cari troli sbb ingatkan tak beli bende beso beso camni. [sebenarnya aku nak cari nutella dengan red bean je kahkah] Gedik pulak dalam banyak-banyak jajan kat situ MURUKU yang plastik putih tulisan merah gambar baby merangkak tu yang dia pilih dan dia kata sedap. Maka kami pun sama-sama memasing beli jajan pek besar camni untuk santapan melantak di rumah. Kekekeke. Bukan selaluuuuu

Harga jajan SMAX pek besar ni? RM7.60 je k.

Korang pulak? Suka tak jajan SMAX ni?






4 comments:

  1. Leya dah lme tak mkn jajan tuh. Sedap sangat

    ReplyDelete
  2. Tak pernah makan lagiii..sedap ke??

    ReplyDelete
  3. kat tempat saya mcm tak ada jual. tak pernah tengok. hihihi. sedap ke? :D
    btw saya singgah dari segmen http://ombakbergigis.blogspot.my/2015/12/senarai-peserta-pencarian-blog-terkemas.html :D x

    ReplyDelete
  4. wahh...iluv this sanck...mmg peberet saya dari kecik...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.