Follow Us @soratemplates

Thursday, 3 December 2015

4th Impact [VIDEO][PICTURE] #xfactoruk

Hello everyone.

This is my first time to babbling about someone I adore so much in my blog but since I think I already so obses maka I decide to publish a post to share to uolss a girls group yang sangat-sangat saya minati sampai hari-hari stalk instagram dia dan tak pernah miss check ada ke tak video terbaru pasal mereka kat youtube.

Siapa?

Their name is 4th Impact.

Its start when I watched their audition with song Bang Bang (which is my most favorite song) and their voices are so so so so amazing and incredible. Sumpah tak tipu. Sejak dari tu aku peka dengan dieorang kat xfactor. All their live performances, their video and pictures aku tak miss like langsung tau. Setiap video live dieorang aku download. Boleh dikatakan aku hari-hari tengok video dieorang sebab adore gilaa dengan suara dieorang ni. And for your information, mereka ni adalah adik-beradik. Sweet kan? Hiihi

MYLENE. IRENE. CELINA. ALMIRA

Tu nama dieorang. Almira ni dia punya high notes sangat power. Boleh whistle lagikkk. Mylene pulak so good with low notes. Celina is a amazing rapper and Irene is arranger. Irene ni is the most swagger in the group dia menari smart sungguh tau. Aku rasa 4th Impact complete, boleh menari, boleh rap, serba serbi boleh. Masa dieorang live, tak mcm tugu langsung, they own the stage!




Tapi sayang. Dieorang tersingkir dan tak dpt pergi final. But as for me, its not fair to eliminated them because their opponent (Lauren) jika dibandingkan dgn 4th Impact, 4th Impact lebih layak. They compete to each other sbb Cheryl dan Simon pilih 4th Impact tapi Rita dengan Nick pilih Lauren. Lol I dont understand why Nick pilih Lauren. Kalau Rita tu aku rasa sbb dia mentor Lauren. Aku terkilan dengan komen Rita pada 4th Impact. I dont think she should said that to them its so mean k. Terluka I dengar. Padahal masa audition Rita siap cakap lagi, "I want to be their sister" LOLOLOLOLOLLLLLL

Satu lagi benda yg aku suka pasal 4th Impact ni, dieorang tak pernah miss to thanks to their mom masa ditemu ramah dan pergi mana-mana mesti ada mak dieorang. (Most masa dieorang live semua ada mak dia samada kat xfactor or other stage). Maka kat sini aku rasa alahai sweet betul dieorang ni.



Mentor 4th Impact dalam xfactoruk ni Cheryl. Cuba korang tengok semua video live 4th Impact. Cheryl did a good job as their mentor.



I also think Simon like them. Well opkos laa Simon boleh bezakan mana satu a real singer kannn kakakakakakakaaaaaaa


Aku punya over ni sampai malam tadi aku mimpi aku ada kat xfactor tu as the audience dan aku nangis bila diumumkan 4th Impact is eliminated. Peh. Aku ingat lagi dlm mimpi tu beriya gila aku nangis. Pehh pehhh lu ekh Rrai.

4th Impact ni sebenarnya dulu pernah masuk audition kat Korea. Dulu mereka dikenali dgn nama The Cercado Sister, MICA, 4th Power(masa masuk xfactoruk) tapi lepas tu ditukar kepada 4th Impact. Dieorang sangat-sangat humble. Dulu mereka ni orang susah. (Aku dpt tahu sbb tgk video kat youtube) Dieorang nyanyi dari kecik lagi. Dieorang orang Filipina. Asia k. Hahaha. Lepas aku tgk video pasal dieorang masa kecik baru aku rasa they deserve to be known to the entire world sebab mereka sangat berbakat.

Malahan, mereka jugak boleh berbahasa korea tau. Tak caye tengok video kat bawah. Masa ni dieorang kat pertandingan di korea. Nyanyi lagu feveret gue pulak tu. Hahaha. Dieorang punya dance pun perfect! Suka tengok reaction Ailee masa dieorang nyanyi lagu Ailee ni. Hahahaa
Dan di bawah ni pulak antara video mereka masa kat xfactoruk. Tengok video audition dieorang. Mesti uolss teruja dengar most of the member boleh growling their voices and Almira's high notes is incredible.

Aku tahu meskipun mereka tersingkir, tapi hidup dieorang akan jadi lebih baik dan lebih dikenali. Aku harap sangat dieorang akan keluar album sendiri! Cant wait! Dulu Fifth Harmony, One Direction tak menang xfactor jugak tapi tengok mereka sekarang, famous! 
To 4th Impact: My name is Rrai. I'm from Malaysia. You inspired me so much and I really love all of you. May all your dream come true. Muahhh! Hihii

1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.