Wordless Wednesday


Yes or no? Hahaa
As for me number one and two tu sangat betul! #RRAIFACT

2 comments:

  1. Hahaha .. rasanya semua betul .. cuma uang terakhir tuu je, macam tak berapa nak pasti.. :p
    btw, salam kenal :) first time komen , selama ni jd stalker je .. hehe .. meh jmput dtg rumah baru http://kimchaa.blogspot.my

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.