[VIDEO] Janna Nick- Cinta Ini Membunuhku LIVE Akustika Hot FM

ASSALAMUALAIKUM.
Siapa sini peminat Janna Nick? Hihi. I'm one of her fan. Even aku ni ada jugak miss tengok drama dia kakakakaaa. Tapi dia berlakon best kan kan kannn. TAPI. Ternyata selain berlakon, suara dia ni pun sedap jugak tau! Serius! Tak caya sila tengok video live ni. Lagu feveret iols laktuu. Hihi
Dah beberapa hari aku tak update blog sebab busy. Besok InShaaAllah nak followback semua peserta segmen dan decide tarikh tamat segmen. Segmen apa? Sila rujuk kat sidebar. Kalau belum join, sila laa join yaa. Besok jugak gua nak maraton join GA mana yg tak dijoin. Hahahaa. Ceh bajet macam setahun je tak bukak blog.
K. Selamat Malam!

4 comments:

  1. wah lagu baru,kena tengok dan dengar ini :-)

    ReplyDelete
  2. akak suka Janna nick ni..Dia tak sombong..murah dengan senyuman dan ketawa..Selalu gak dia bls komen dlam IG akak..terharu sangat..lagipun dia org utara..haruslah support artis kita

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.