Siapa nak saya buatkan header percuma untuk dia?

CLOSED OFFER

ASSALAMUALAIKUM.

Di sini saya ingin membantu kawan-kawan yang mana masih belum ada header atau nak tukar header baru ke, untuk dapat header blog percuma. Tapi perlu diingatkan bahawa sy bukanlah seorang designer blog ataupun header yang bertauliah jadi jangan expect header bombastik pulak yee hiihi. Saya boleh buatkan anda header tapi hanyalah header simple mimple macam gambar-gambar di bawah ni contohnya. Kat bawah ni ada design header blog aku suatu ketika dahulu dan blog kawan serta online seller yg mintak aku buatkan header dia. Simple je kan? Haa macam tu lah yg aku maksudkan.

Utk gambar, korang boleh pilih gambar apa korang nak. Tapi aku tak buat doodle yee. Untuk gambar2 mcm di bawah I got from deviantart so dont expect me to design a doodle for you.

Atau. Kalau ada gambar sendiri, boleh berikan kalau tak, cakap nak gambar apa, kalau aku ada, aku taruk. (taruk=letak)



Just a simple header jee. Saja nak membantu siapa yang takde header lagi. 

Kalau nak email aku kat vendettatraveller@gmail.com
Beritahu width header, gambar apa, kaler apa dan nak letak tulisan/ quotes apa.

K tataa I nak makan burger ayam ni byeeee!

............................................

Jemput join segmen di bawah yaaa!






21 comments:

  1. tawaran ni dibuka sampai bila ye? kalau jumaat/sabtu ni available lagi tak? hahaha, tgh byk assignment ni huwaaa. sabtu ni start midsem break :p

    email : sayidahsuperb@ymail.com

    ReplyDelete
  2. @sayidah napisahboleh boleh. hihii. nanti bgtau kite yee sis..

    ReplyDelete
  3. wow.. cantik pandai buat header.. :D

    ReplyDelete
  4. Yang simple itulah yang nice sebenarnya RRAI..yang utama dari hati yang tulus...menarik ni...

    ReplyDelete
  5. om nak rrai, om tak reti buat header. ><

    ReplyDelete
  6. Waa.. baiknya hati jarang orang bagi percuma sekarang ni...
    Semoga terus maju jaya

    ReplyDelete
  7. salam dik..bole tak bukak lagi sampi weekend nie...skang busy gila ngan esaimen..sabtu ahad ni akk email bole??

    ReplyDelete
  8. @cik karmilabole kak.. hihi. nanti akak email je sy yaa

    ReplyDelete
  9. wahhhh tawaran yg sgt menarik buat akak yg x ada header langsung nie....ahaks...akak nakkkkkkkkk

    ReplyDelete
  10. cantiknye..... nnti boleh mntak tolong rai..hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh bestnyaaa still available lagi tak rrai??

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.