Tuesday, 17 November 2015

Segmen Bloglist Dec 15-Jan 16 By Afidah Azmi


Tarikh akhir untuk segmen ni adalah pada 30 November 2015 tepat jam 12.00 tengah malam.

Jom join Segmen ni k. Owner blog Kak Afidah Azmi ni sangat sangat friendly tauu orangnya. Hihii. Dia rajin jalan jalan kat blog titew.

Apa yang saya suka kat blog akak? Well blog akak ni banyak join GA dan jugak Segmen. So, kalau sy g blog akak tu, kadang scroll je entry akak kalau nak mudah tahu GA apa yg sy belum join hihiii. Nampak tak akak dah menambahkan orang untuk join GA org lain. Kekekeee

Sape yg belom join, jemput join yaa! Klik pada banner comel di atas..


3 comments:

  1. hehehehe.
    tak tau nak kata apa dah..terharu..sebab Rai sudi dtg blog akak..
    Anyway,.,.good luck yer..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.