Sunday, 22 November 2015

SEGMEN akan tamat pada 30 November!


ASSALAMUALAIKUM..

Masihkah anda ingat pada segmen yang aku anjurkan pada 30 Oktober dahulu? Hihii. Actually tarikh tamat segmen masih belum diputuskan semasa aku publish entry tu. Jadi, sekarang aku nak umumkan kot-kot ada yang tertanya-tanya kee hihii *ada ke?* 

Segmen ini akan tamat pada 30 November 2015 ni.

Ada lagi LAPAN hari sahaja lagi. Kepada sesiapa yang masih belum join, silaa laa join yaa. Maaf sebab aku baru half marathon check peserta. Yang selebihnya lepas tamat segmen saya terjah yaa? Maaf sangat-sangat.

Hadiah pulak? Simple jek hadiahnya tak seberapa.
Org first and last akan direview. 5 orang akan direview secara random.org. Hihii. 

Alhamdulillah. Ada 34 orang blogger sporting yang support segmen ni. TQ yaa!
Korang boleh blogwalking semua peserta kat SINI.

Taataa!













1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.