Pemenang Segmen Tambah Follower Instagram

by - 10:26:00


ASSALAMUALAIKUM. Tamat sudah segmen saya pada hari semalam/ 30 November 2015. Secara jujurnya, baru separuh sy blogwalking dan followback. Yang selebihnya InShaaAllah akan sy terjah selepas ini di samping nak hebahkan link entry ini. Terima kasih kepada semua blogger yg support segmen sy ni. Ingin sy ingatkan, semua peserta WAJIB follow instagram peserta yang lain. Dah nama pun segmen nk tambah follower instagram kan, haruslah semua follow sesama kita. Mintak tolong sangat2 yaa. Bila anda join ni anda dah setuju dgn syarat yg sy kenakan iaitu kena follow semua peserta. Jadi sila jujur dan tepati syarat tersebut.


Peserta pertama dan terakhir akan direview oleh saya. Manakala lima orang blogger bertuah akan direview secara random.org.





Pemenang kategori random.org (5 orang):


Saja nak bagi suspen sila check balik lucky number anda kat senarai peserta yaa. Semua pemenang akan saya review. Terima kasih sangat2 sbb join segmen saya. Uolss mmg sporting tauuu!!!






You May Also Like

8 COMMENT

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.